Sn Tinaz,enerjileri gereksiz konulara harcamamak ve motivasyonu düþürmemek lazým. Görmezden gelin artýk.
Sn Tinaz,enerjileri gereksiz konulara harcamamak ve motivasyonu düþürmemek lazým. Görmezden gelin artýk.
Patron veya patronlardan bazýlarý devreye girdi belki de?
Kesin yükselecek demek isterim ama aklým da temettüden sonra yükselsin diyor. Hayýrlýsý bakalým.
Tartýþan arkadaþlara da kýsaca yetmez mi artýk demek istiyorum. Deprem yaþadýk, ekonomi zorda, memleketin ve hatta dünyanýn geleceði en azýndan yakýn zamanda parlak görünmüyor. Eninde sonunda 'gariban' (ölümlü) insanlar olarak birbirimizle uðraþmak neden? Tartýþma iyidir ama kalplerin kýrýlmasý iyi deðildir.
Burada yazdýklarým yatýrým veya hayat tavsiyesi içermez🙂 Baþkalarýna yatýrým tavsiyesi vermek bilgi düzeyimi aþar ve hayat tavsiyesi vermek haddim deðildir. Sadece dostça dilekler diyelim...
Kendime Not: Borsa ile ilgilenmek insanlarý acýmasýz kapitalist durumuna getirmek zorunda deðildir. Para önemli olsa da her þey para deðildir.
...
Sadece kendi adýma, bu platformda yazýlan bütün yazýlar ve arkadaþlarýn görüþleri için teþekkürler...
Bu platformun özelliði sanýrým bilgi alýþ veriþi, baþka arkadaþlarýn bakýþ açýsýný anlamak ve hem de belli ölçüde dayanýþmadýr (insan olarak sanýrým çoðumuz kazanmanýn sevincini ve kaybetmenin hüznünü paylaþmaya meyillilliyiz(en azýndan bende böyle bir durum var🙂)).
Borsada mutlak doðru olamayacaðý da tecrübe ile sabittir. Dünyanýn en bilgili insanlarý bile hisse konusunda en azýndan kýsa vadede fazla iddialý olamýyorlar ancak uygulanan taktiklerin uzun vadede netice vermesi son derece mümkün (ama eðer hedef yüksek ise hedefe ulaþmak garanti deðil).
Kisacasý yeniden kendim adýna bütün arkadaþlara yazýlarý ve gorüþlerini paylaþtýklarý için teþekkürler. Herkese saðlýklý, mutlu ve huzurlu günler dilerim (kazanç cepte keklik sonuçta Sahol' deyiz (þaka tabii🙂 )
Himmm...Geri alým topu topu 300 000 Adet... Böyle bir kapanýþ için az... Demek hisse ile baþka ilgilenen büyükler de olabilir?
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Verdiðiniz bilgi için teþekkürler... Görünüþe göre bu alým ne yaptýðýný bildiðini düþünen birilerinden gelmiþtir diye düþünüyorum. Þu hissenin de artýk kararlý yatýrýmcýlarý olursa iyi olacak. SAHOL ve Sabancý ailesine düþen ise uzun vadeli kararlýlýklarýný göstermektir (ama ne hikmetse onlar bu konuda hep tereddütlü gibi davranýyorlar, iyi bir þeyler yapýyormuþ gibi görünüp hiç beklenmeyen bir zamanda ters köþe yapabiliyorlar ve ne yazýk ki bu konuda biraz kötü býr þöhretleri var. Bu durum kendi adýma 'temettü hissesi' fiyatlarýndan iþlem gören bir holding için hiç sorun deðil ama mesele hissenin hakettiði deðere yaklaþmasý).
Yer Ýmleri