Þu akyatirimdaki fren olmasa belki tavana bile kitleyebilirdi. Çok güçlü bastýrýyor
Neyse akþam görürüz açýða alanlar mali yerine koymaya çalýþýr
G700 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
19/08 kap açýklamasýndaký kurumsala satýlan hisseleri,, kurumsal, satýyor olabýlýr mý?
Bu konu hakkýnda beyin cimnastikçisi deðilim ama isim vermeden Sabancý markasýnýn kendi firmasý dün alým yapmýþ ise bilanço düzeltme gayesi ile kar artýþý amacýyla ! ABD AB iþ yapan bir firma da olabilir bilmiyorum , Bu sabancý firmasýnýn bilanço veya nakti deðer yaratmasý için 52,40 al 56.60 sat nakit ve gelir yarat bu yolla da malýn son sahibi Sabancý ailesine yakýn veya kendileri belki de muhtemelen yakýnlarý ortaðý bir borsa spekülatörü olabilir mi ? þeklinde bir film senaryosu da hemen akla geliyor
Bu film realist bir uyarlama film senaryosu mu yoksa bir tür kurmaca film mi ? tabii ki biz bilmiyoruz operasyonu yapanlar ise biliyorlar .
Eðer bambaþka yabancý bir kurumsal aldýysa bir çeþit çýkar ortaðý veya müstakbel Elon musk gibi teknolojisi markalarý gücü olan biri midir ? 9 milyon dolar tek günlük kar elde etmeye tenezzül edecek biri midir ? yatýrýmcýsý global sabancý ortaðý olduðu düþüncesindeyim .
Bu iki önermem de elbette bir tür varsayýmdýr muhtemel gerçek de baþka olabilir .
Bu itham deðil madem 1 gün içinde % 7,5 yakýn dolar bazýnda 240 milyon tl 9 milyon dolara yakýn kar elde eden kurumsal var bugün malý bunlardan alanlar almýþlarsa ! grup veya gruplar da organize olabilirler ! Belli bir spek 60-100 milyon lot saholü toplamýþ oldu net bu ! o da çok yukardan satýp kazanacak ! Bir taþla çok sayýda kuþ vurulmuþ olmuyor mu ?
Sadece sesli düþünceler bunlar herhangi bir itham veya eleþtiri deðil Sabancý bana çok para kazandýrdý borsada bu yaþananlar ise belli yöntemlerle zararý küçültme ve bir çerçevede yükümlülükleri azaltma , kaçýnma operasyonu ise bu konuda yorum yapmayacaðým . Kurumsal bireysel ve her türlü kazanç oluþmuþ görünmektedir .
Evet böyle bir günde hastor 5.2 mlyr dolar çöpsa 4.2 mlyr dolarda kapadý. Çöpsa çöplüðündeki tüm paydaþlara selam eylerim
Hangi analizi yaparsanýz yapýn hangi mukayeseyi yaparsanýz yapýn hepsi boþ.
Bunca yýllýk borsa hayatýmda öðrendim ki; borsada Bir tek gerçek var o da kaðýdýn kimde olduðu.
Kaðýt sende bendeyse o kaðýt uyumaya mahkumdur.
Boþuna deðil o ben sattým bak kaðýt uçtu tavan olmuþ sözleri.
Bak bugün bu kaðýttan hayýr gelmez diyip sattýðým üç kaðýt tavan olmuþ.
Sahol ise sallanýyor. Ýlla beni de sat sat diye baðýrýyor. Çok bekler.![]()
Son düzenleme : arpaci55; 21-09-2023 saat: 21:12.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri