Bu sayfa troller tarafýndan takip ediliyor iktidara yaranmak için,böyle zamanda tek yürek deniliyor,ama amaç baþka,iktidar mensuplarý deprem bölgesinde bile iþi siyasete kaydýrýyor,birileri çýkýp tek yürek olmalýyýz diyor,acaba kim ayrýþtýrma yapýyor,ekip daðýlýmýnda bile öncelik iktidar partili olan yerden baþlanýyor,çýkmýþ ömer çelik cumhur ittifakýmýz iþ baþýnda diyor deprem bölgesinde,üstelik bunu defalarca tekrarlýyor,maliye bakaný nebatmý ne,herþey kontrolumuz altýnda büyütecek biþi yok diyor,of ya.
Neyi eleþtirmek için sayýn refaba, bunu yazan senýn gibi sýradan biri degil, benim gibide degil, gazeteci titri var.. Aksaklýklarý yazalým cýzelýmde, allahuekber demesine, tahamulsuzkuk etmeyelim.. Sýra ondamý boyle bir gunde.. Senýn bulduklarýný okuyorum.. Ayný noktaya bagla dur
Yine felakette yine tek yürek cigýrtkanliklari. Bazý yavsak patronlarýn iþler iyi gidince yüzüne bakmamalari, iþler kötüye gidince " biz bir aileyiz" lugatý ile maaþlarý üç ayda bir ödemeye çalýþmalarý gibi.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ne denilirki söz bulamýyorum,20 senelik deprem vergi tutarý 38 milyar dolar,daha ana vergileri es geçiyorum,ana vergi vergi uzmanlarýna göre 2006-2022 arasý toplamý 2 trilyon dolarmýþ,bu paralar nereye harcandý sorgulamayacakmýyýz,malum sayýþtay bile iktidarýn emrine girdi,çýk birlik beraberlik zamaný de.
Ýyice kafam bozuldu , forumdan uzaklaþýyorum bir müddet,zaten öncelikli olarak ''ÞUBATI'' iþaret etmiþtim ýsrarla,yine haklý çýktým 2018 gibi,hadi bana eyvallah.![]()
Deprem Güneydoðuda olmuþ bu gerizekiler Ýstanbul depremi ihtimalini tartýþýyor þimdi!Yazýk günah
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri