Soylu : Dünyanýn en büyük devletleri bile böyle bir depremi yönetmeye muvafakat olamazlardý
Soylu : Dünyanýn en büyük devletleri bile böyle bir depremi yönetmeye muvafakat olamazlardý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hatay'da 13 gün geçen depremin arama kurtarma çalýþmalarýnda 296. saatinde enkazdan iki kiþi sað olarak çýkarýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýstanbul Valiliði: 20 Þubat 2023 Pazartesi Günü itibarýyla, riskli 93 okul ve eðitim kurumumuzdaki öðrencilerimiz, depreme güvenli okullara nakledilerek, eðitim öðretim görmeye devam edeceklerdir.
Yer Ýmleri