42.310 oldu ölü sayýsý
42.310 oldu ölü sayýsý
bir halt olacaðý yok.
AFAD, Kahramanmaraþ merkezli depremlerde 42 bin 310 kiþinin hayatýný kaybettiðini bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar benim kafama takýlan bir konu var.
Brko hissesi var bende. Aralýk ayýnda Amerika merkezli bir þirkete 40 milyon TL tahsisli sermaye arttýrýmý yapýlacaktý. 31 ocak GK da yapýlan açýklamada Salix Yatýrým Holding'e yapýlacaðý açýklandý.
Bugün atýlan KAP haberi
Þirketimiz Esas Sermaye Sisteminde olup, 31.03.2023 tarihinde yapýlan olaðanüstü genel kurulunda, þirketimizin kamuya ve üçüncü þahýslara olan borçlarýnýn tasfiyesinde kullanýlmak üzere rüçhan haklarý kýsýtlanarak, 40.000.000.- TL, Merkezi Ýstanbul'da bulunan ve Ýstanbul Ticaret siciline 578471-0 sicil nolu Salix Yatýrým Holding Anonim Þirketi ‘ne tahsis edilerek tahsisli sermaye artýrýmý yapýlmasý konusu genel kurul onayýndan geçmiþ olup, bu süreçte SPK ya onay için baþvuru yapýlmýþtýr.
Bu þirket Salix kottan çýkarýlmýþ Nasýl oluyor da baþka þirkete 40 milyon yatýrým yapabiliyor?
BTK tarafýndan Ekþi Sözlükʼe eriþim engeli getirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Eksisozluk : merhaba, eriþim engeli konusunda bir karar olduðunu gördük ancak ayrýntýsý hakkýnda bilgi sahibi deðiliz, yetkililerden bilgi almaya çalýþýyoruz. bilgi aldýkça paylaþacaðýz.
Rusya start anlaþmasýndan çekildi!!!![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri