Maçlardaki sert istifa sesleri halka enpoze edermi ???
Maçlardaki sert istifa sesleri halka enpoze edermi ???
Hükümeti eleþtirmekten insanlar korkarken birileri ses çýkarmaya baþladý. Bu iþler homurtuya dönüp, daha fazla kiþinin sesini çýkartmasýna sebep olabilir.
Bunlar ne iþe yarar bilmiyorum. Bana göre 40+ tercihleri belli. Çok fazla deðiþtirmezler. Olayýn rengini gençler belirleyecek.
Yakýnda youtubeyide kapatýr bunlar,peþinden defolur giderler hesap vermeye,yok ben hastayým epilepsim var kandýrýldýmda hikaye olur,derinden gelen bir tepki var sessiz þekilde,sessiz tepki en büyük tepkidir,bide not tutarlarmýþ,göreceiz o not tutmalarý,guya aba altýndan sopa göstererek korkutmaya çalýþýyorlar,galiba M,Akifin son dizelerindeki yýrtarým daðlarý enginlere sýðmamý unutmuþlar![]()
Haluk Levent: Kýzýlay’dan sadece çadýr deðil gýda da satýn aldýk
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=alt_surmanset
Bir iktidar ve kurumun yozlaþmýþlýðýnýn ve çürümüþlüðünün delili.
Ve hala konuþuyorlar.
Bir sus ve utan yahu.
Daha bakalým neler göreceðiz?
Maneviyatý güçlü iktidarýmýzdan.
Onlar konuþur ak partisi yapar.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Malatya’da havuzlu villanýn bahçesine AFAD çadýrý kurulmasýna tepki
Kahramanmaraþ merkezli depremlerin yýktýðý kentlerde çadýr yetersizliði devam ederken, Malatya’nýn Yeþilyurt ilçesinde, havuzlu bir villanýn bahçesine iki adet AFAD çadýrýnýn kurulmasý tepki çekti.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...ruldu-7604374/
“Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Acýmýz büyük. Ama iyi de bir þeyler gördük. Tek yürek olan bir Türkiye var. Çaresizlik gibi görünen dönemde bu olayý unutturmadan geleceðe adým atmak gerekiyor. Büyük bir acý yaþadýk.
Kavgayý hiç doðru bulmuyorum. Daha fazla el ele vermek gerekir. Bunlarýn hepsi tartýþýlmalýydý. Maçlarýn oynanmasý ya da seyircisiz oynanmasý… Þu anda bir þeyler söyleyerek gündemi deðiþtirmek istemiyorum. Konuþulacak konulardýr. Her görüþte bir suçlama, aþaðýlama, yok etme, bunlardan sýyrýlmamýz lazým.
Karþýlýklý fikir alýþveriþine herkesin ihtiyacý var. Suçlama, yok etme, aþaðýlamadan uzaklaþmýþ olmak lazým. Sportif bir yarýþ yapýyoruz. Gelecek bizi bugünden daha kötü hale götürebilir. Türkiye'nin her yerinde deprem bölgesi görüyorsunuz. Buna nasýl çare bulacaðýz birlikte bakacaðýz. Yetkililer, karar vericilerin mesajlarýnýn iyi verilmesi ve iyi algýlanmasý gerekiyor.
Hepimizin bir araya gelmesi gerek. Bazý kelimeler anlamýný kaybetti. Umarým buna dönüþ olur. Ülke olarak kendi düþmanýmýzý yaratmadan bunlarý bertaraf edebiliriz.”
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...cevap-7604407/
Malatya ilimizin Yeþilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüðündeki deprem sonrasýnda, saha tarama çalýþmalarý sonucunda yýkýlan binalar olduðu tespit edilmiþ olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hýzlýca sevk edilmiþ ve çalýþmaya baþlamýþlardýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri