Gün doðmadan neler doðar.
Laf boðum boðum çýkmalý, sonra dönüþü olmaz.
Yazacak çok þey var da! Susma hakkýmý kullanýyorum.
Daha büyük acýmýz ortada duruyor .
Gün ola devran döne.
Husumetle deðil, sükunetle.
Gün doðmadan neler doðar.
Laf boðum boðum çýkmalý, sonra dönüþü olmaz.
Yazacak çok þey var da! Susma hakkýmý kullanýyorum.
Daha büyük acýmýz ortada duruyor .
Gün ola devran döne.
Husumetle deðil, sükunetle.
Son düzenleme : nikrece; 03-03-2023 saat: 20:48.
cnntürk te bir avukat çýkmýþ, bi oturuþta domuzun yarýsýný yiyen adam diyerek aklý sýra aþaðýlýyor, yaw be hey geri zekalý, allahýn yarattýklarýnýn yarýsý domuz eti yiyor. Þimdi sen nasýl allaha inanýyorsunki onun yarattýðý insanlara onun yarattýðý domuzu yiyorlar diye aklýnca aþaðýlýyorsun, be evrimi tamamlayamadan birde üni bitirip avukat olmuþ dangoz!!!
Viop canlý veri nerede var?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yalnýz þurda þöyle bir detay var, meral bende aday olacam demedi, söylediði tek þey ilk turda kazanacak bir aday çýkaralýmdý. Hep þunu savundular, belediiyeyimi kaybedelim, oysa kaybedeceðiniz belediye 1 yýllýktý, ve CB ný kazanýrsanýz, kaybettiðiniz belediyenin baþýna tüm müfettiþleri dikersiniz. Eðer amacýnýz siyasi ikbal deðilse, belediyeler mi önemli, ülke mi?
Ülke önemliyse neden anketlere kulak vermiyorsunuz?
yanlýþ anlaþýlmasýn merali savunduðumdan deðil. Kendisinden Ümit özdað vb lerini kovduktan sonra koptum.
Bu aþamada yapacaðý tek þey var, 3. ittifak, bu ittifak akp den de çok sayýda oy alabilir.
CHP lilerin ýsrarla myavaþ istememelerinin sebebi iktidara geldiklerinde hortumu kendilerine baðlayamayacak olmalarýda olabilir. Çünkü TR de iktidar olmak demek çeþme akarken küpü doldurmak demek.
Hep þu nu söylerim, iktidar deðiþince kimse mucize beklemesin. 2002 de akp geldiðinde insanlar hýrsýzlardan býkmýþtý, yolsuzluklardan gýna gelmiþti, akp nin kazanmasýnýn ana sebebplerinden biride buydu, sonuç ortada.
Emin olun iktidar deðiþtiðinde sadece isimler ve simalar deðiþecek. Hortum ve yolsuzluklar bir süre dursada sonra kaldýðý yerden son sürat devam edecektir. Her iktidar kendi hýrsýz zenginlerini yaratýr.
Yer Ýmleri