Kýlýçtaroðlu da 2024 den sonra olursa olur demiþ.
Gene saçma.
Kýlýçtaroðlu da 2024 den sonra olursa olur demiþ.
Gene saçma.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Cumhurbaþkanlýðý yardýmcýlýðý Cumhurbaþkanýnca atanan bir kadro, bu husus ittifak arasýnda uzlaþýldýktan sonra, Büyükþehir Belediye Baþkanlarýnýn görevden ayrýlmalarýný gerektiren bir durum deðil. Cumhurbaþkanlýðý seçimi kazanýldýktan sonra mevcut Büyükþehir Belediye Baþkanlarý ilk yerel seçim yapýlmasýna kadar görevlerinin baþýnda kalýr, yani onlarýn atanmasý yaklaþýk bir yýl geciktirilir. Bunun önünde bir engel yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati: Suudi Arabistan Kalkýnma Fonu tarafýndan TCMB'ye 5 milyar dolarlýk mevduat yatýrýlmasý kararý Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarýmýzýn olumlu bir neticesi olmuþtur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bence ilerde Baþkan seçilirse Kýlýçtaroðlu da çelme takar.
Þimdi he der baþkan yardýmcýlýklarýna sonra nah der kapýyý gösterirse?![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ÝYÝ Parti/Zorlu: Genel baþkanýmýz Millet Ýttifaký toplantýsýna katýlma kararý aldý
Yer Ýmleri