günaydýnlar
günaydýnlar
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........... ......
Son düzenleme : baddog; 14-03-2023 saat: 11:55.
CDS lere nereden bakýyorsunuz, ON LÝNE izleme þansý varmý ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Togg: 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön sipariþleri alýnacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den baþlayan fiyat etiketine sahip olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://tr.investing.com/rates-bonds...cds-5-year-usd
Ben buradan bakýyorum.
5 yýlý baz alýyorlar 1,,10 yýllarda var.
CDS yazýnca aramada çýkýyor.Selamlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
beni türk hekimlerine emanet ediniz....
tüm saðlýkçýlarýn, 14mart týp bayramý kutlu olsun....
Cami duvarý iþine döndü bu ve zivanadan çýktýlar kýzýlay dan sonra.Dýþarý çýkmamasý gerekenler hala konuþuyor.
Ýskenderun’da gönüllülerin kurduðu çadýrkenti kaymakamlýk kapattý
Hatay'ýn Ýskenderun ilçesinde gönüllü vatandaþlar ve Rotary Kulübü’nün su ve kýyafet depoladýðý spor salonunun kaymakamýn talimatýyla boþaltýlmak istenmesi, gönüllülere ve Rotary Kulübü’ne ait çadýrlara el konulmasýna depremzede vatandaþlar ve gönüllüler tepki gösterdi. Polis, gönüllülerden Selda Karafazlý’yý gözaltýna aldý. Karafazlý, CHP Hatay Milletvekili Suzan Þahin’in devreye girmesiyle serbest býrakýldý.
“22 SENEDÝR AKP'YE OY VERÝYORDUM, BUNDAN SONRA ZIRNIÐIMI VERMEYECEÐÝM”
Yetkililerine tepki gösteren bir depremzede, þunlarý söyledi:
“Önce niye gelip buraya çadýr kurmadý? Devlet, bu adamdan büyük mü? Niye bu adamdan önce devlet gelip de buraya çadýr kurmadý? Bu adam 40 gündür çadýr kuruyor, enkazýmýzý kazdý, kablomuzu çekti, yemeðimizi verdi, battaniyemizi verdi. Þimdi gelip bu adamýn emeðini boþa mý çýkaracaksýnýz? Yazýklar olsun. Eðer siz de onlara alet olacaksanýz yazýklar olsun size de. 40 gün önce devlet neredeydi? Bu adam, getirdi çadýr kurdu; devlet niye kurmadý? Devlet, þimdi gelmiþ bana ‘Çadýrýndan çýk' diyor. O devlet ne devleti? Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaþýyým. Beþ tane cenazem var. Üç yeðenim öldü. Þimdi bana diyorlar, ‘Çadýrýndan çýk'. Çýkmýyorum, erkek olan gelsin beni çýkartsýn. 22 senedir AKP'ye oy veriyordum, bundan sonra zýrnýðýmý vermeyeceðim. Çadýrlarý boþaltmayýn, gururu olan boþaltmaz. Çýkartabilen de gelsin çýkartsýn beni. Ben, Türkiye Cumhuriyeti vatandaþýyým, çadýrýmdan da memnunum. Çadýrýmdan çýkmýyorum.”
Bir diðer yurttaþ ise “40 gün sonra devletin aklýna düþüyoruz. Dört çocuðum var, bunca zaman neredeydi bu devlet? Yeter artýk, bari burada rahat býrakýn. Polisi toplamýþlar gelmiþler, bizim çadýrlarýmýzý yýkacaklar” dedi.
“‘DEVLETÝN YERÝ' DENÝLEREK YARDIM MALZEMELERÝ BOÞALTILMAK ÝSTENDÝ”
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...patti-7620817/
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri