Erbakan dededen sonra saadetin mirasýný yer akp dende oy alýr. Þimdiki amacý sadece 2-3 yýl mecliste seslerini duyurmak. Tv kerde haberlerde yer almak 3 yýl sonra kendi partisi saadet ve akp nin bir kýsmý erbakanýn etrafýnda toplanacaktýr. %7-8 oy oranýna sahip parti haline gelecektir
bir halt olacaðý yok.
Gaffaýn Okkanýn ölümünde hizbullahýn parmaðý vardýr,bu örgüt aka destek amaçlý girdi akda kabul etti,rtde milli dedi onlar için,çünkü çok sever tarikatçýlarý menfaati için her yola baþvuruyor,çünkü varlýðý ve kelleleri tehlikede,zaten iktidardan düþtükleri an ilk davayý açacak olanlardan birisiyim,2010 senesinde kapatma davasýnýn peþinden savcýlýða suç duyurusunda bulunmuþtum kabul etmemiþti,daha önceleri buradan belirtmiþtim...neyse bu örgüt baþýna bela olacak,nisan ayýnýn içinde parti içinde huzursuzluk baþ gösterecek biribirlerine girecekler,zaten bu örgüt parti içine girdikten sonra %2.5 onlarda oy kayýbýna neden oldu,akýn amacý güney doðuya hakim hizbullah,ne dümen paþindeler bilemiyoruz,pkk ve iþid gibi çok tehlikeli,desticide bunu biliyor,zaten beyanlarýndan belli,,bohçalý menfaati için ses çýkarmýyor bekleyip görmek lazým !!!
Ýðrendim ben bu siyasetten.
Dim dik ATATÜRK yolundayým o kadarrr.
Bir tek ahlaklý,dürüst,mert ve adil kiþi olmayacakmý.
ATATÜRK ilkeleri baðlamýnda bu kiþi olmalý yahu.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri