-

Originally Posted by
MedwiG
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşuna ilişkin gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı -
Normal,nasıl olsa mesajı iletilmiş oldu zatın,önceki saldırılardada öyle olmadımı...az kaldı boyunun devrilmesine devamlı böyle gitmez.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Cumhurbaşkanı oy pusulası kura çekimi sonucu;
1. Sıra Erdoğan,
2.sira İnce,
3.Sira Kilicdaroglu ve
4.Sira Ogan
Bu muharrem inceden iyice tiksindim,zamanında nasıl destek verdik bu adama
-
Cafe Trend&Trade VIII

Originally Posted by
refaba
Bu muharrem inceden iyice tiksindim,zamanında nasıl destek verdik bu adama

Neyse yazdım sildim
-
Burada çok bilgili 2-3 kişiden başka yazan yok herhalde, ben şey soracaktım; Şu çiçeği burnunda yeni Ülke Gonyaya giderken vize ne lazımmı?.
))). Geçen Çoruma gittiğimde vizem olmadığı için sınırdan geri dönmek zorunda kalmıştımda onun için sordum…
)))
-
Eskiden esnaf kasa falan fırlatırdı, birileri kitap fırlatırdı, onca banka hortumlanırdı, gecelik faizler uzayda geziyordu, herkes torba torba para taşırdı ve bende kiramı ödeyebilmek için sabaha kadar limon satar sabah derse zor ulaşırdım.
-

Originally Posted by
Ginger1923
Eskiden esnaf kasa falan fırlatırdı, birileri kitap fırlatırdı, onca banka hortumlanırdı, gecelik faizler uzayda geziyordu, herkes torba torba para taşırdı ve bende kiramı ödeyebilmek için sabaha kadar limon satar sabah derse zor ulaşırdım.
Şimdi ne halt yiyon merak ettim
İhalemi kovalıyon
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Şimdi ne halt yiyon merak ettim
İhalemi kovalıyon
Yeni üye anlaşılan görevli trol,merak etmeyin inceliyorum onuda kayıt altına aldım,gelmiş burada name yapıyor,sistemsel olarak olarak incelenecek,sisstemden kaçış yoktur
-

Originally Posted by
refaba
Yeni üye anlaşılan görevli trol,merak etmeyin inceliyorum onuda kayıt altına aldım,gelmiş burada name yapıyor,sistemsel olarak olarak incelenecek,sisstemden kaçış yoktur

Yeni meni değil muhtemelen eskilerden haftaya çıkar kokusu önce kitapçı düştü buda belki rumenigedir
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri