rte nin suç ortaklarýyla onu mu yýkacaksýnýz? bu durumda at gözlüðünü benmi takmýþ oluyorum, yoksa, arkadaþým dün sövdüðünðz adamlrý meclise taþýyýp sonra tekrar mý söveceksiniz anlamadým ben? rte yi yýkmanýn baþka hiç yolu yokmuydu?
Þimdi ben bu sorularý sordum diye sende engellersin. Ama sýkýntý yok.
Yav bi kerede ilkeli olun ilkeli, ali bu ülke ye rte den daha fazl zarar verdi(nasýl mý, takip ettiði ideoloji(fetö) bugünlerin temelini atmýþtý, ya ahmet?
Chp nin yaptýðý hiç bir akýl ve izanla açýklanamaz.
Another day in paradise
Kimseyi engelleyecek deðilim ama ilkel olun diye bir üslup kullanýrsanýz, hakaret ettiðinizi yüzünüze vurur, özür dilemenizi beklerim.
Kim ilkel kim deðil o zaman belli olur.
Mevzuyu da uzatmam düþünce mi yazdým bitti.
Bazý sessiz izleyen arkdaþalara verdiðim rahatsýzlýktan dolayý özür dilerim. Am yinede haklý çýkmak için her argümaný kullanmamdan rahtsýz olamyn varsa beklerim https://www.hisse.net/topluluk/showt...=54416&page=21 buradayaým, burda yazmaya devam edeceðim. Çabuk unutan insanlara geçmiþi sýk sýk hatýrltacðým.
Sn @nikrece ilkeli olun sözü þahsýnýza deðildi. kýrdýysam özür dilerim. neyse klýn saðlýckla.
Another day in paradise
Bunlar bir köþede saklanýp sonradan bir yerden pat çýkýp ahkam kesiliyor,böyle ukalalara zamanýnda çok ders verdiðimizden baþýmýzda daha büyük dert oldugundan þimdi geri planda beklesinler,zaten kýlýçdaroðluda bildii için ne kadar zýt karsý gurup varsa memleket hayrýna yanýnda toparladý,çünKü MEMLEKET ELDEN GÝTTÝ bir yerden baslanmasý lazýmdý,becerirmi aynen evet,hesap uzmanlarýnýn özelliði budur bide ülkede kurtarýcý rölü hep CHP üstlenmistir kýbrýs savasýnda oldugu gibi,suriye mayýnlý araziyi zat yahudiye beles vermisti onu mahkemeye tasýmýstý,iyiki rumlar referandumda hayýr birlesmeyiz dedide kýbrýs öyle kurtulmustu,yani meyve veren agaç devamlý taslanýr,isbankasýnýn Atatürk paylarý zatta osaydý çoktan orayýda soyduydu,bunlar inönünün ülkeyi ikinci dünya savasýnada neden sokmadýgýný bilmez,camilerin neden ahýr yapýtýgýnýda bilmezler vs,gelirler kýt akýllarýylan guya birsey gevelerler,zaten geride by kemal ssk'yý batýrdýn lafý geçti,hernedense esas evrenin özalýn batýrdýgýnýda bilmezler,neyse kime anlatýyoruzki,bizim gibi milyona yakýn kitaplarýmý devirdiler,yoksa zamanýnda ülkenin yönetimindemi bulundular,böylelerine zamanýnda kayýt dýsýlarý kayýt altýna alýp milletin hayrý için çalýsmalarýmda haram zehir zýkkým olsun,dedemin hayýrlarýný es geçtim,vatan için 2 gönüllü alaylarý ile Atatürklen sýrt,sýrta savasmamýzda gözlerine dizlerine beddua olsun![]()
Neden insanlar "Yallah Arabistan'a" lafýna kýzýyorlar, anlamýyorum?!
Mesela ben denizi seven biri olsam ve biri bana "Yallah Karaiplere" deseydi mutlu olurum.
Ya da teknoloji seven birisine "Yallah Amerikaya Silikon Vadisine" desen, sevinçten seni öper.
Zira gezginlere "Yallah Ýtalya, Fransa filan" desen yine mutlu olurlar.
Ama Müslümanlýða gönül vermiþ insanlara "Yallah Arabistana" deyince, Allah razý olsun diyeceklerine bela okuyorlar.
Seni, kutsal topraklarýna ulaþmaný, ibadetlerin için en iyi lokasyona tez zamanda ulaþýp, orada kalmaný diliyorum.
Her gün Kabede Arap din kardeþlerinle namaz kýlma mutluluðunu tadarak o çok istediðin Ýslam Þeriatýný iliklerine kadar ömrün boyunca yaþamaný istiyorum.
Kalben diliyorum ama hep negatif tepkiler alýyorum, nedenini anlayamýyorum!.
Yer Ýmleri