Ortak olmak isteyen olur.
Ortak olmak isteyen olur.
Harvard Üniversitesi Ekonomi Profesörü Jeffrey Frankel: "Herhangi bir hükümetin Türkiye’yi içinde bulunduðu durumdan çýkarmasý oldukça zor."
bir halt olacaðý yok.
Bir eski iktisatçý olarak 500 sene hesapladým,sizde hesap uzmanýsýnýz bildigim kadarýylan görüslerinizi yazabilirsiniz ?kimsenin elinde sihirli degnek yok,20 sene içinde ülke talan edildi,zor sartlarda yapýlanlar hep peskes çekilip satýp savýldý heba edildi ülke batak içine çekildi,buna karsý ithalat hortlatýldý,ihracat yarýsý oldu,tarým hayvancýlýk bitirildi,üstelik yüzsüzce sudandan tarým arazisi alýndý konya ovasý ona benzer ovalar varken,milli degerler yok edilmeye çalýsýldý ,yaptýklarý özellesme gelirinden saglandý ama maliyet halka çýkartýldý,ama tek çivi çakýlmadý hep yapýlanlar rant içindi zevk sefa içinde yasadýlar bunlara ve hizmet edenlere daha beddua edilmezmi vs bunu onarmak zor,ama yeniden onarmak için elbirliiylen çalýsýlýr düzeltilir bir manyak gelip bozmamak kayýdý ile oda,adam zaten ABD adamýydý esbobcuydu,2014'den beride hastaydý,hasta sekilde 9 sene ülkeyi yönetti kafasýnca,fazla yazmanýn manasý yok çoðunu biliyoruz,yinede enseyi karartmaya gerek yok üstesinden zar zor gelinmeye çalýsýlacak,zaten kýlýçdaroglu bunun bilincinde elbirligi ile çalýýyor,yoksa tersini düsünmek bile istemiyorum tek yürek olma zamaný,ama ülkeyi bu hale sokanlarda kesin hesap vermeli,zaten bu forumdada uzantýlarý var tesbitlerim var,inlerine degil sistemlerine giriyorum sadece,dip webe giren her yere girer,ayrýca kuantum enerji kontrolü ile ugrasandan korkulmalý...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri