Test,,..........
Test,,..........
Gündem konusu çokta.Ýyi ki bu Ülkede yaþýyoruz,Norveçte yaþasak sýkýntýdan ölürdük.
Gelelim mevzuya. Kadýn evlendikten sonra kendi soy adýný alabilecekmiþ.Anayasa mahkemesi karar vermiþ.
Çok hoþ güzel.
1.Bu kararýn kadýna faydasý nedir?
2.Çocuk ne olacak? Var mý bir karar ? Aloo..boþ iþler, cambaza bak Bazý yayýn kanallarý da hala cambaza bakýyor.
Ben de 79 mezunu metalurji muhendisiyim.
Hangi üniversite acaba. Belki de taniyoruz birbirimizi[emoji3]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
tuttuðun kalem olsa,
yüreðinin elleri
bir defa daha yazsa
Neþe'cim Neþe'cim
eðer bir masal perisi
girerse rüyalarýna,
öldü dersin gül güzeli
týlsýmýný kaybetti...
ne oldu bana bu akþam ne garip
seni sanki ilk defa görüyorum
sana nasýl anlatsam bilmem ki
okumaya doyamadýðým
bir aþk öyküsü gibisin
dünüm bugünüm
geleceðim tek gerçeðimsin
sen bana aþk þarkýlarý çalan
gül kokularý getiren
ýlýk rüzgarlar giiiii....
sözümü kesme !!! Ajda
bi dakika seni anlamýyorum
inan bana ne olur
dinle beni
eeeee býktýrdýn be
yasak rüyalarýmýn kadýný...
yýldýzlarý yeryüzüne indiren
þarkým.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
https://twitter.com/yirmiucderece/st...DP6AyirsA&s=19
Sondaki bakýþa dikkat transtan çýkýyor ve etrafý ani bi bakýþ atýp etkiyi trspit ediyor
bir halt olacaðý yok.
14 Mayýs'ta yapýlacak seçimler için Kayseri'de bulunan AK Parti Kayseri milletvekili adayý Emine Timuçin'in katýldýðý canlý yayýndaki sözleri dikkat çekti. Türkiye'nin ekonomik durumuna iliþkin açýklamalar yapan Timuçin "Bizim alým gücümüz þu an ki asgari ücretle, 20 yýl önceki ekmek fiyatýyla o zaman ki alacaðýmýz asgari ücretle alacaðýmýz ekmekle atýyorum, 100 tane veya 1000 tane ekmek alabiliyorsanýz þimdi ki asgari ücretle 10.000 tane alabiliyorsunuz" ifadelerini kullandý.
"ALIM GÜCÜ DAHA ÇOÐALDI AMA O KRÝZÝ BÝZLER YAPIYORUZ"
Timuçin canlý yayýnda þu ifadeleri kullandý:
"Ekonomik krize girdiðimiz bir Türkiye yok. Bizim alým gücümüz þu an ki asgari ücretle, 20 yýl önceki ekmek fiyatýyla o zaman ki alacaðýmýz asgari ücretle alacaðýmýz ekmekle atýyorum, 100 tane veya 1000 tane ekmek alabiliyorsanýz þimdi ki asgari ücretle 10.000 tane alabiliyorsunuz. Alým gücü aslýnda daha çoðaldý ama o krizi bizler yapýyoruz. Ev kiralarýný biliyorsunuz, benim anlatmaya çalýþtýðým elindeki malý durduðu yerde bir anda 2,3 katýna çýkmadý yani. Bunu biraz da bizler yaptýk."
https://www.mynet.com/canli-yayinda-...r-110107119595
Yapanda iktidardaki parti oluyor.Akp yani.
Saldým çayýra mevlam kayýra modu budur.
Etkili ve yetkili tek biri olmayýnca demek.
Yada kasýtlý ÜLKEMÝ batýrmaksa demek.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
akp dünyaya yardým ediyor ya
TÜRKÝYE hariç (hala depremzedelerle ilgilenen yok orada þimdi seçim derdindeler ilgilenilsede ranta çalýþýr kafa)
Þu abd li garibanada yardým etseler bari.
https://www.mynet.com/galeri/bir-don...i-190101281694
Yardým edemeyeceklerse haber versinlerde ben edeyim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri