Fitch: Türkiye'nin uluslararasý rezervlerindeki iyileþme sürdürülebilir deðil- bloomberght.com
Fitch: Türkiye'nin uluslararasý rezervlerindeki iyileþme sürdürülebilir deðil- bloomberght.com
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Para kazanmak için acele edin
Seçimler mayýsta olacak anlaþýlan
Ben seçimin normal bir seçim, sürecin normal bir süreç olacaðýný düþünmüyorum
Ýstanbul seçiminin benzeri bir süreç olacak, borsayý bayagý köyü etkileyecek bir süreç
Trump seçilmesem bile koltuktan kalmayacaðým dediðinde "burasý kore,arabistan,türkiye deðil" demiþlerdi, dýþiþleride kýmamýþtý
Cumhurbaþkaný bunlara ülkeyi emanet etmeyiz diye defalarca söyledi, hangi manada söyledi bilen yok, istediðin tarafa çek
Uzun lafýn kýsasý, ben pandemiden beri hep olumluydum, hepte hissedeydim, kýsa vade de yani bilanco döneminde 4 daha da olumlu olur 5 dolarlarý görürsek arkama bakmam. Borsada, seçimde,seçim sonucuda alanlarýn olsun.
Can Ataklý KIZILELMA varken niye f16 için yalvarýyon der.
Benim birader vergileri yatýrdým.TÜH der.Bende bekle kampanya gelir garanti demiþtim.
Dayanamadý yatýrdý.
Ekime kadar borsa dan uzamak gerek bencede.
YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Zaman gerekiyor.
faiz artacak birinde devalüasyon birinde roket formasyonu
IMf ile anlaþma falan ve 1 ayda izleme artý enflasyonunda gevþemesi
Yabancý takibi
4 ay yeter sanýrým.
Bu bazda dolar bazlý trendin devamýný düþünüyorum.
Yoksa endeks de aylýk kýrýlýrsa enflasyonda durup faiz artarsa 1 yýldan fazlada sürünür.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Þunu bir seyredin derim
Euro power benimde favorim.
Yer Ýmleri