Simdi netlesti,piyasa zatý istemiyorrr
Benim tahminim SÝNAN OÐAN'DA çekilecek.
Erdoðan: (Memleket Partisi Genel Baþkaný Muharrem Ýnce’nin Cumhurbaþkanlýðý adaylýktan çekilmesi) Doðrusu üzüldüm, keþke yarýþ sonuna kadar böyle devam etseydi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Öylemi sorarlar insana stresemi girdin diye,ylaka yandas medya panikte devamlý baskanýmýz sunu,bunu yaptý videolarý yayýnlýyor,üstelik bebecanýn ve davutun masadan ayrýldýgýný bile beyan ediyorlar,o iktidar degisiminden sonra %90 kýsýmý kapatýlacak halka yanýltýcý bilgi verdikleri için,yasayý biz çýkartmadýk onlar çýkarttý destekledi,fýsýltýlarda bahçeli hakkýndada videolar patlýyacak diyenler var![]()
Endex %9 pirimli,endex 4900 hemen altýnda![]()
Çarsamba bombalarý patlatýldý,bugün devamý geldi,yarýnda bombadan bahsediliyor,önce kýlýçdaroglunun Rusyayý uyarmasý ilginç,çünkü Rusya iktidarý destekliyordu çýkarý için,bilindigi gibi zamanýnda çernobil virüsü onlara aitti,bu bana ilginç geldi ve hiç sasýrmadým kýlýçdaroðlunun rusu uyarmasý siber saldýrýsý için.
Kýlýçdaroðlu : Sevgili Rus Dostlarýmýz,
Dün bu ülkede ortaya saçýlan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasýnda siz varsýnýz. Eðer 15 Mayýs sonrasý dostluðumuzun devamýný istiyorsanýz, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala iþbirlikten ve dostluktan yanayýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri