Ýstifa eden Kýzýlay Baþkaný(sosyal medya hesabýndan ) : Rabbim! Gireceðim yere dürüstlükle girmemi; çýkacaðým yerden de dürüstlükle çýkmamý saðla! Bana tarafýndan yardým edici bir güç ver!
Ýsra 80
Ýstifa eden Kýzýlay Baþkaný(sosyal medya hesabýndan ) : Rabbim! Gireceðim yere dürüstlükle girmemi; çýkacaðým yerden de dürüstlükle çýkmamý saðla! Bana tarafýndan yardým edici bir güç ver!
Ýsra 80
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kýzýlay : Türkiye Kýzýlay Derneði Yönetim Kurulu, 12.05.2023 tarihinde yapmýþ olduðu olaðanüstü toplantýda oy birliði ile Olaðanüstü Genel Kurul’a gitme kararý almýþtýr. 2016 yýlýndan bugüne Genel Baþkanlýðýmýzý yürütmekte olan Dr. Kerem Kýnýk’ýn talebi ile alýnan bu karar çerçevesinde, Olaðanüstü Genel Kurul'a kadar tüzüðümüz gereði Birinci Genel Baþkan Yardýmcýmýz Prof. Dr. Fatma Meriç Yýlmaz Yönetim Kurulu Baþkanlýðý'na vekalet edecektir.
Kamuoyuna saygý ile duyurulur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þahsi irade yok.
kullar ve köleler dünyasý.
Bizlerdende onu bekliyorlar.
Ne yaparlarsa yapsýnlar emir dinlenecek.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
4 Gün önce Can Ataklý anlattýydý.
Þimdi yaþý tutanlar seyredebiliyormuþ.
https://www.youtube.com/watch?v=L5fU...nnel=CanATAKLI
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Arkadaþlar
Son 48 saat
Ben 2 kiþiyi diskalifiye ettim.
Kayýnvalidem ve eþimin teyzesi.
Diskalifiye etmek zorundaydým.
Kýzýmýn hasta olduðunu iddia ederek, evime çektim.
Yurtdýþýna gideceðimizi iddia ettim.
Ama gitmeyeceðiz, oy kullandýktan sonra kardeþimin evine geçeceðiz.
Bunlar cahil. Bunlar nato kafa nato mermer.
Üzgünüm ama vicdan azabý çekmeyeceðim.
21 yýldýr çektiðim yeter.
Ýlkokulu bitirememiþ insanlarýn seçtiði kiþilerin beni yönetmesine izin vermeyeceðim. (ikiside ilkokul terk)
Herkese, ailesinden, yakýnlarýndan, 1 kiþiyi diskalifiye etmesini rica ediyorum.
Yapacak bir þey yok.
Eðitemiyoruz, akýllandýramýyoruz.
Yer Ýmleri