Benim anlamadýðým yeri geldiðinde 5 5 yazanlarýn niye sesi çýkmaz? Bu SOÐAN cý arkadaþa. Gel bir þey de.
Kimi destekleyecen v.s.
Dünde yazdým ,týk yok.
Siteden çýkýp,ziyaretci olarak okusan da ben seni görüyorum.![]()
Benim anlamadýðým yeri geldiðinde 5 5 yazanlarýn niye sesi çýkmaz? Bu SOÐAN cý arkadaþa. Gel bir þey de.
Kimi destekleyecen v.s.
Dünde yazdým ,týk yok.
Siteden çýkýp,ziyaretci olarak okusan da ben seni görüyorum.![]()
YSK sandýk sonuçlarýna ben ulaþamýyorum.
YSK baþka yer deðil.YSK ya bakayým dedim.
Mort![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Benim korkum iþ kötüye gidiyor, daha da kötüye gitmesi.
Postala eþiniyorlar,eskiden olsa muhtýra verilirdi,sosyalizmi,kominizmi,bozuk düzeni savunanlara veriliyorda yobazimi savunanlara neden verilmiyor,her nedense hep yobazlar kollandý ?,gerçi ordu nerede ?tasviyemi oldular?,demokrasinin yok olup Atatürk ilkeleri hiçe sayýldýðý yobazimistin devreye girip tavan yaptýðý,yalan tezgahlarýnýnda tavan yapýp TC yapý düzeninin tecavüze uðradýðý bir yerde bu zamanlarda çok düþündürücü bir durum,beleyelim bakalým sonuç neye varacak,ülke hiçte iyi yere doðru gitmiyor bu düzenle !!!
bak her seyý býlen baskan sana daha oncede soylemýstým sen cok býlgýlýsýnya o yuzden sený kýmler ýstemýstý sende gýtmemýstýn sen devletý secmýstýn sýrf vatana hýzmet olsun dýye bende sana demýstým sabahtan aksama kadar forumda takýlýyon sen devlet memuru degýlmýsýn senýn ýsýn gucun yokmu da sabah aksam burda takýlýyorsun demýstým sende býr sey yazamamýstýn emeklý oldunmu ?artýk burada baskanlýkmý yapýyorsun maasýnda varmý ýyýsýn hadý hem devletten hem forumdan guzel ýs allaha sukur sýzýn gýbý buralarda takýlýp hemde devletden maas almadýk sana cok sey yazarýmda ayarýmda degýlsýn saygýlar evet gecen ay basladým maaslý býr hayýrlý ugurlu olsununu alýrým![]()
BORSADA ARA VERMEK ICIN EN ÝYÝ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR
günaydýnlar
Özdað: Zafer Partisi olarak Kýlýçdaroðlu'nu desteklemeye karar verdik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
..umut oy kullanmayan 6-8 milyonda,eðer vatanýný düþünüp deðiþimden yanaysa tabiki,yarýsýný geçtik 4000 cývarý muhalefete oy verse bu iþ biter,gözleri körmü oldu bunlarýn hep,adam yalan söylediðini söylüyor pesinden ne fark eder diye sivasta mitingte yine yalanýný tekrarlýyor,bunudamý görmüyorlar
eðerki kazanýrsa bu ekonomi 3 ay dayanamaz,saðlýðýda yerinde deðil bakmýþýz küt gitmiþ,tam aziz nesinlik ülke olduk,üstelik o zamandan çok kötüyüz
![]()
Yer Ýmleri