HDP ve Yeþil Sol Parti, cumhurbaþkaný adayý Kemal Kýlýçdaroðlu ile Zafer Partisi Genel Baþkaný Ümit Özdað'ýn açýklamasýnýn ardýndan toplantý yapacaklarýný duyurdu.
HDP ve Yeþil Sol Parti, cumhurbaþkaný adayý Kemal Kýlýçdaroðlu ile Zafer Partisi Genel Baþkaný Ümit Özdað'ýn açýklamasýnýn ardýndan toplantý yapacaklarýný duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yolunuz yolsuza
YÜZÜNÜZ NURSUSUZA
Ömrünüz ARSIZA DÜÞMESÝN
Kemal Kýlýçdaroðlu, montaj görüntüler nedeniyle Tayyip Erdoðan'a 1 milyon TLʼlik manevi tazminat davasý açtý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ya senýn gýbý kalýtelý ýsbýlen ýnsanlarý ozel sektor calýstýrmak ýster kendýný devlette curutme gel emeklý ol ozel sektorde sana ýs ayarlarýz ama buldugumuz ozel sektorde lýyakatlý ýsý býlen ve calýskan olmalýsýn devlet memuru alýskanlýklarýný surdurursen oyle sýteye gýreyým her gelene her seyi bilen baskan olarak cevap vereyým dersen 1 hafta calýstýrmazlar eský alýskanlýklarýný býrakman lazým her seyi bilen baskan saygýlar .
BORSADA ARA VERMEK ICIN EN ÝYÝ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR
gözün arkada gidecek boþuna çabalama
bir halt olacaðý yok.
Yalan dolanlan seçim alma pesindeler,bide elektronik sistemin nimetlerinden faydalanýyorlar deep wep gibi,sen oy versen ne olur oylar karþý tarafa sayýlýyor,çýkmýslar bahane arýyorlar diyorlar,yani sahtekarlýk diz boyu,bakalýmsonuç onlar açýsýndan ne olacak,sadece þunu belirtiyorum ''ÝZLENÝYORLAR ''
Müþteriyi kazýklamanýn "Ticari Zeka",
Halký kandýrmanýn "Siyasi Zeka",
Ambulans arkasýna takýlmanýn "Pratik Zeka"
Þike yaparak kazanmanýn "Sportif Zeka",
Niyeti suistimal etmenin "Kývrak Zeka"
olarak algýlandýðý bir ülkenin zekâya deðil, ahlaka ihtiyacý vardýr.
Yer Ýmleri