DÝKKATÝMÝ ÇEKTÝ.KARDEÞMÝ BUNLAR?
Yoksa banamý öyle geldi.
![]()
DÝKKATÝMÝ ÇEKTÝ.KARDEÞMÝ BUNLAR?
Yoksa banamý öyle geldi.
![]()
Sinan Oðan: "HDP ile yan yana gelmem eþyanýn tabiatýna aykýrý. Bizi eleþtiriyorlar. Ne yapsaydým, bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile yan yana gelip kendimi mi inkar etseydim?"
Hudapar ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Baþkasý adýna utanmak ...
Sinan Oðan: "Suriyeli kardeþlerimizi mancýnýkla mý göndereceksiniz?
[Sevgili vatandaþým, borç harç evini geçindirmeye çalýþtýðýný biliyorum. Ýktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartý borçlarýnýz için kesin çözüm üreteceðim. Erdoðan'ýn sebep olduðu ekonomik buhran yüzünden birikmiþ kredi kartý borçlarýnýzý, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.
Kredi kartý borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaþýmýz, bu yükün altýnda ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç bataðý yüzünden yuvalar yýkýlmayacak.
Unutmayýn, 28 Mayýs seçimi, bu aðýr borçlardan kurtulma veya ülkece borç bataðýna saplanma referandumudur!
Vatanýný seven sandýða gelsin.
Kemal Kýlýçdaroðlu
Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaþkaný Adayý B002]
Kk dan mesaj geldi. Bence yanlýþ bi uygulama hayatýmda kredi kartýný ödemeyip kara listeye düþüp faiz yüküne girmedim
Girenede acýmam. Ayaðýný yorganýna göre uzatsýn.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri