359413 fazla abartýlý gelmedi bana. Neden takýldýk ki?
Tahminen yazdýðýmý iki kiþi biliyor. Kafa yormayýn.
359413 fazla abartýlý gelmedi bana. Neden takýldýk ki?
Tahminen yazdýðýmý iki kiþi biliyor. Kafa yormayýn.
Merkez Bankasý'nýn faiz artýþý kararý sonrasý 1 Temmuz itibarýyla kredi kartýna uygulanacak azami faiz oraný yüzde 1,36'dan yüzde 1,91'e yükseltildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
% 1,91 Yetmez. Ama evet.
Devam. Go go go
Günaydýn
Düzenlemelerden haber varmý?
Birde
Güven ve istikrar 20 yýlda yapýlmamýþda ,þimdi yapýlacakmýþ.
Zaten istikrar var her þeyde.
Dolar artýyor her durumda 20 yýldýr.
Faiz de yalan istikrarý artý enflasyonda da var.Masada düþmüþ enflasyon pazarda ve markette ki ne ya?
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydýnlar
Dün akþam Tanju özcan ortalýðý darma duman etti, sabah hiç bir tv de yer almýyor. Ülkenin nasýl tek bir merkezden yönetildiðinin açýk ve net ispatýdýr bu. Tüm medya fonlanýyor, kk ve erdo destekçileri tarafýndan.
Akp li medya baktýki chp seçmeni ciddi ciddi kk istemiyor artýk kk eleþtirmiyorlar bile.
Ülke bildiðin dýþ güçlerin oyuncaðý olmuþ.
Another day in paradise
Dünkü faiz artýþý az, ama sýrf artmasý bile olumlu gösterge, %100 enflasyonda %8 faiz ve daha da düþüreceðiz söylemi tam bir iþbilmezlikti, en azýndan bu iþ bilmezlikten dönülmüþ oldu olumlu
Faizin bir anda çok artýrýlmasý dolarý dizginlerdi, bu da yine %100 enflasyonda 1 yýldýr neredeyse yerinde sayan dolarý ekonomik göstergelerden uzak tutardý.
Ekonomi bir bütündür, dolar,faiz,enflasyon birbirine uygun hareket etmeli, enflasyon cosmuþken dolarý tutarsan kol gibi cari açýgý kucagýna alýrsýn, enflasyonu düþürürsen diðerleri zaten yerine yavaþ yavaþ oturur
Mehmet Þimþek baþarýlý olamazsa zaten düzeltecek baþka biri yok, ilahiyat mezunlarýna kalýrsýn tekrardan.
NAS, FELAK bunlar duygu sömürüsü, Kuranda Faiz kelimesi zaten yok, faizin haram olduðuna inanýp altýnýn dolarýn yükseliþinden kazanç saðlayanlarýn dini bilgisi sýfýrdýr, tartýþmaya bile deðmez, haksýz zenginleþmeden yol alýrsak borsa bile haram, Allah affetsin bizi ne diyelim, kýsacasý son 3 yýldýr en az kazandýran mevduat faizi, benim fikrim en az günah olaný en az kazandýran ))
Enflasyonist ortamda faiz kaçýnýlmazdýr. Bu iþin dinle fln ilgisi olamaz, biþey haramsa o tefecilik olur, çünkü tefecilikte düþen adama bir tekme de sen vurursun. Ama faiz verilen borcun enflasyon 0 bile olsa zamn maaliyetidir. Yani kimse zorluklarla kazandýðý parayýu siz daha çok kazanýn diye size karþýlýksýz vermez, verirse zaten kerizdir.
Dini söylemler bildiðin cahil keklemedir.
Another day in paradise
Yer Ýmleri