TCMB Baþkaný Hafize Gaye Erkan, bugün ilk kez bir görüþme gerçekleþtirecek. Erkan, TBB üyesi bankalarýn yöneticileriyle Ýstanbul'da bir araya gelecek.
TCMB Baþkaný Hafize Gaye Erkan, bugün ilk kez bir görüþme gerçekleþtirecek. Erkan, TBB üyesi bankalarýn yöneticileriyle Ýstanbul'da bir araya gelecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben bu iþin altýnda Lawrance gibi ajanlarýn olduðunu düþünüyorum, müslüman kesimi dolara, euroya, altýna çekmek için, kendi paralarýnýn deðer kazanmasý için, toplumlarýn dolarý bir yatýrým aracý olarak görmesi için kazýlmýþ bir kuyu
Aldýðýnýz dolar hep dolardýr, 3 yýl önce aldýðýnýz 1 dolar hâla 1 dolar, sadece TL karþýsýnda paranýzýn erimesini engeller, asla bir yatýrým aracý deðildir, son 3 yýlda yediði kazýga raðmen toplum bunu öðrenemedi yüne dövüz bürolarýnda kuyruk var !! Ev,arsa,araba hatta marketten aldýðýnýz gýda bile dolara karþý deðer kazandý, neyse iyi oluyor yastýk altýcýlara
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Geçen sene aldýðýmýz 1 dolar 1 dolar deðil 1.1 dolar. Hükumet sað olsun sen bosver ben takla attýrýrým dolarýna diyor. Gelecek sene de 1.2 dolar.
Paramýzýn erimesi þu yana dursun deðer kazanýyor.
Ben memnunum.
Ýþin vergi kýsmý da güzel. Nasýl olsa hep af geliyor. Bak yine var. Bilbord lar da yazýyor.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Lgs sonuçlarý açýklandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ülkenin çivisi çýkmýþ yani, ve hala irandan hergün binlerce ne idüðü belirsiz afgan paki ülkeye giriþ yapýyor.
Another day in paradise
Bakan Mehmet Þimþek : Ekonomi politikalarýmýz kýsa vadede fiyat istikrarýný ve makro finansal istikrarý hedeflemektedir. Bu hedeflere ulaþmada kararlýyýz.
Merkez Bankasý’ýnýn dünkü açýklamasýnda da belirtildiði gibi bu bir süreçtir. Bu süreç kararlýlýkla ve kademeli olarak yönetilecektir.
Yer Ýmleri