Yazýk
Baþ olmayýnca demekki
Moku yedik gene
Kevgirin adýný deðiþtirmeli.
Desenize Dünya uluslarýný kurtarmak için varýz.
Tarýmý bile burada yapmayýp.Afrikada yapan ülkeyiz.
Artýk açýlmak lazým.
Uzayda tarým yapalým.Yoksa karýþýk et konusundan sonrada ete çözüm bulamýyacaðýz.
At eti Fare eti ortak olurmuki.
DNA ve GDO lardan ve Glikoz dan sonra Karýþýk et
Sonrasýda Labaratuar ETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Rusya’da #Wagner tarafýndan Rus ordusuna karþý baþlatýlan isyanýn tüm ayrýntýlarý
@Turksam
‘ýn Twitter ve Telegram sayfasýnda anlýk olarak paylaþýlmaktadýr.
https://twitter.com/Turksam
21 sene içinde Krizin büyüðü 2018 yýlýnda baþlamýþtý-2023'de ondan daha fazla katlýyacaðý kesin,üstelik elde avuçtada birþey yok iktidar herþeyi silip süpürdüðü için,buna sebep olaný herkes biliyor![]()
NASA 2018 aðustos ayýnda ülkemizi uyarmýþ hava olaylarý için,nedeni BETONLAÞMA yani 5 sene önce,bir 5 sene sonra ise tam geberik oluruz böyle giderse,gerçi doða veriyor cezamýzý hala anlamýyorlar.
Syn MedwiG'den 2018 -25 aðustostan alýntýdýr.
Dolar/TL 6,0098
Euro/TL 6,9783
Sterlin/TL 7,7195
Gram Altýn 233,046 TL
Ons Altýn 1205,99$
Eur/Usd 1,1623
Brent Petrol 75,63$
Bist 100 90.185,99
Bist 30 111.711,66
Viop 30 112.575
Dow 25.790,35
S&P 2.874,69
Garanti : 6,03
Halkbank :5,81
Türk Hava yollarý : 16,00
Vakifbank : 3,44
Yapý kredi 5,71
Tüpraþ 123,500
Petkim 5,22
Koç Holding 14,95
Aselsan 25,18
Geçmiþ topikten alýntýdýr
Sevgili Emin Çölaþan Bey,
Ben vaktinizi almadan doðrudan konuya gireceðim. Bu ay Samos adasýna gittim. 4-5 gün kaldým. orada yunanlý arkadaþlarým oldu, bunlardan birisi de Costas idi. Onunla çok iyi dost olduk. Kültürlü, saygýlý, adam gibi bir adam. Ýngilizcesi oldukça iyi. Döneceðim gün öðlen yemeðine ýsrarla davet etti.
Yemek de konu politikadan açýldý.
Bana kendi liderleri dahil en sevdiði ve saygý duyduðu liderin Erdoðan olduðunu söyledi, ben þaka yapýyor diye güldüm. Çok ciddiyim dedi.
Sebebini sordum.
"Bak dostum" dedi,
"Bütün ömrüm Türkiye'nin ülkemize olan tehdidi ile geçti. Þimdi Erdoðan'ýn sayesinde çok rahatýz."
" 1- Atatürk'e tarihten gelen bir nefretimiz var, Erdoðan Atatürk'ü bitirdi."
" 2- Dünyanýn en güçlü ordularýndan birine sahiptiniz, onu da darmadaðýn etti, komutanlarý hapse attý. Bu ordu bir daha toparlanamaz."
"Siz 80 milyonsunuz, biz 10 milyon, ne kadar ürkütücü deðil mi?"
" Erdoðan, tüm azýnlýklara kendi devletlerini kuracaðý yolu açtý.
Yakýnda 5-6 yeni devlet kurulur ve nüfuslarýmýz eþitlenir. Daha ne yapsýn?!
80 yýldýr bizim politikacýlarýmýz Erdoðan'ýn yaptýklarýnýn onda birini yapamadýlar. Ýþte saygým ve sevgim bu yüzden."
Ben buz kesildim. Farkýnda deðilim gözümden yaþlar akýyor, týkandým lokmayý yutamýyorum. Costas fýrladý peçete ile yüzümü sildi, bir yandan özür diliyor fakat teselli edecek kelimeler bulamýyordu.
Bir daha oralara gitmem gerçeði tokat gibi vuruyorlar suratýmýza.
Burada oturur yandaþ gazete okur koyun gibi yaþarým, taa ki kesim gününe kadar.
Saygýlarýmla,
Kar_Adam vardý forumda,ona ne oldu acaba ?en son psikolojim çok bozuktu demiþti,ocak ayýndan beri yok![]()
Yer Ýmleri