Kýlýçdaroðlu adaylýkta diretirse, ÝYÝ Parti kendi adayýný çýkartýr" diyen Cihan Paçacý, ÝYÝ Parti'deki Genel Baþkan Yardýmcýlýðý görevinden istifa ettiðini duyurdu.
Kýlýçdaroðlu adaylýkta diretirse, ÝYÝ Parti kendi adayýný çýkartýr" diyen Cihan Paçacý, ÝYÝ Parti'deki Genel Baþkan Yardýmcýlýðý görevinden istifa ettiðini duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir þey diyeyim mi?
Zaten K.K. aday olmayacak.
Olur ise ve seçilir ise CHP nin baþýna kim geçecek? Bunu ben bile düþünüyor isem, onlar düþünmüyor mu?
Benim adayým ve tahminim Ýlker Baþbuð dur kimsede hayýr demez. Tek engel Hdp.
Kýlýçtaroðlu yanlýþsa niye ýsrar.
Bende onun gibi düþünüyorum.Olmamalý.
Olursa da yapacak bir þey yok ben veriyorum oyu lakin vermeyecem diyende çok.
Gene izleyip yaþayýp görürüz.
Birde iktidarýn dolap çevirmesine izin verilmemeli.
En güvenli kurum Ysk der akp Bozdað.
Hiç bir kurumuna güvenmiyorum akp nin.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
3 adayla girilirse ne olacak?
Birde Baþkanýn aday olamýyacaðý husus var.O ne olacak.
Gene Anayasa rafa kalkacak demektir.
“Geçen seçimde neden seçim ikinci tura kalmadý?
Meral Akþener son bir ayda çalýþmalarýný durdurdu.
Kampanya baþladýðý zaman oylarý yüzde 16’ydý. Yüzde 7’ye kadar düþmesine müsaade etti.
Meral Akþener’in aldýðý oy kadar oy alsaydý seçim ikinci tura kalýrdý. Bilerek yapýldýðýný biliyorum.
Meral Akþener’in siyasal kampanyasýný yöneten yönetici seçimlerden bir ay önce Meral Akþener’in kendisini Ankara’ya çaðýrýp, genel merkezde dinlenmeyen odaya götürüp, “Erdoðan’ý cumhurbaþkaný seçiyoruz.
Bana gerekçesini sorma” dediðini ben partiden ayrýldýktan sonra bana anlattý.
Bunu açýklarsanýz inkar ederim dedi.
Bir de þunu ekledi, “Ben bu açýklamayý Ýstanbul’da seçimlerden üç gün sonra yaptým ve Meral Akþener telefonla beni tehdit etti” dedi.
Meral Akþener de ben de bu kiþinin kim olduðunu biliyoruz. Meral Akþener’in hiçbir tehdidinden korkma. Çýk ve açýkla kardeþim.
Türk halkýna borçlusun.”
https://www.habererk.com/umit-ozdagd...ciklamaaksener
Hepsi ortaya bir þey atýp, susuyor. Asýl Davutoðlu açýklasýn. Ben bu herifden hiç haz etmiyorum. Kime çalýþtýðý belli deðil.
Yer Ýmleri