Apple Türkiye tüm ürünlerine KDV zammý yaptý .
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cuma günününden bu yana sistemde yeni KDV kodlarýnýn tanýtýlmasý, mevcut açýk irsaliye / faturalarýn kapatýlmasý, malzeme kayýtlarýnýn güncellenmesi derken haftasonumuz gitti. Perakende de onbinlerce mal, yüzbinlerce fiþ/fatura vs var. Çok ciddi uðraþmýþlardýr.
TCMB uygulama talimatý: Menkul kýymet tesisinde 3 aydan uzun vadeli kur korumasýz TL mevduata geçiþler 1,5 kat olarak hesaplanacak-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Zaten enflasyon durmuyor üstüne bide kdv artýþ zamlarý geliyor.
Çoðu sektör sýkýntýlý dertli,ama yalaka medya kendi havasýnda ver mehteri peþinde,peki bunlarýn kazancý nereden saðlanýyor ?acaba her mehterde zat bunlara kaynakmý saðlýyor gelen bedevi parasýylan,aklýma cem karacanýn þarkýsý geliyor bu böyle gitmez,yargýyý halka karþý sopa olarak kullanmanýnda bir sýnýrý olacak elbet,bide çýkmýþlar avrupa birliðinden bahsediyorlar tekrar,bitinizi bile almaz avrupa demokrasi araç dediðiniz müddet,masumlarý inadýna içeride tuttuðunuz sürece vs![]()
Bu vergiler yetmez.
EYTliler
Memur zamlarý
Emekli zamlarý
Yarýsý bizden
Depremzedeler
Bedava daðýtýlan krediler
KKMciler
Mütahitler
Þehir hastaneleri
Köprüler, otoyollar
Haydi bakalým