yol yabdýk
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bakan Þimþek:
- Programýmýzýn önemli bir hedefi de piyasa koþullarý elverdiði ölçüde uluslararasý rezerv birikimini saðlamaktýr
- 26 Mayýs’ta 98.5 milyar dolar olan Merkez Bankasý rezervleri, 30 Haziran’da 108.6 milyar dolar seviyesine çýkmýþtýr
Bakan Þimþek:
- Ayný dönemde net rezervler ise 14.2 milyar dolar iyileþme göstermiþtir
- Son dönemde rezervlerde gözlenen bu hýzlý artýþ cesaret vericidir
Bakan Þimþek:
- Merkez Bankasý rezerv artýþýna katký saðlayacak rasyonel politikalarýn yaný sýra ülkemize ilave dýþ kaynak saðlamaya yönelik çalýþmalarýmýz da hýzla devam etmektedir
- Ýyileþmenin devamý için gereken adýmlarý atmaya devam edeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Þimþek:
- Programýmýzýn önemli bir hedefi de piyasa koþullarý elverdiði ölçüde uluslararasý rezerv birikimini saðlamaktýr
- 26 Mayýs’ta 98.5 milyar dolar olan Merkez Bankasý rezervleri, 30 Haziran’da 108.6 milyar dolar seviyesine çýkmýþtýr
Bakan Þimþek:
- Ayný dönemde net rezervler ise 14.2 milyar dolar iyileþme göstermiþtir
- Son dönemde rezervlerde gözlenen bu hýzlý artýþ cesaret vericidir
Bakan Þimþek:
- Merkez Bankasý rezerv artýþýna katký saðlayacak rasyonel politikalarýn yaný sýra ülkemize ilave dýþ kaynak saðlamaya yönelik çalýþmalarýmýz da hýzla devam etmektedir
- Ýyileþmenin devamý için gereken adýmlarý atmaya devam edeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, yarýn Suudi Arabistan'a giriyor, Suudi mevkidaþý ve yatýrýmcýlarla görüþecek-A Para
Kenya Yüksek Mahkemesi "vergi artýþý yasasýný durdurma" kararýndan dönmedi
Kenya'da, vergi artýþýný öngören yasayý askýya alan Yüksek Mahkeme, hükümetin, bu kararýn bozulmasý yönündeki talebini reddetti.
Muhalefetin baþvurusu sonrasý hükümetin çýkardýðý vergi artýþýný öngören yasa için "durdurma kararý" alan Yüksek Mahkeme, hükümetin "kararýn bozulmasý" talebini geri çevirdi.
Yargýç Mugure Thande, iptal edilmesi istenen durdurma kararýnýn, geniþ çaplý bir sorguya ihtiyaç duyduðunu ifade etti.
Thande, vergi artýþý yasasýnýn tamamen iptalini isteyen davanýn, mahkeme baþkaný tarafýndan oluþturulacak bir heyet tarafýndan görüleceðini belirtti.
Kenya Devlet Baþkaný William Ruto, ülkede tartýþmalara yol açan, çok sayýda mal ve hizmette vergi artýþýný öngören yasayý haziran ayý sonunda imzalamýþtý.
Kenya Yüksek Mahkemesi, muhalefetin talebi üzerine yasaya iliþkin yürütmenin durdurulmasý kararý almýþtý.
Yasa karþýtý protestolarda geçen hafta 2 kiþi hayatýný kaybetmiþti.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri