[B]Faþist mhpli bohçalýyý adamdan sayan yok galiba,zaten babasý türkeþ faþistin allahýydý emekçi,solcu düþmanýydý ABD'de bunun üzerine eðitim almýþtý,cemal madanoðlu 60 darbesinde ters hareket yapýnca kurþuna dizdirecekti araya girdiler ABD ile aramýz bozulur diye sadece týrnaklarý sökülüp hindistana sürgün edildiydi, dururmu pisliðine devam etti alevileri katlettirdi solcularý öldürttü,ne demiþti muhsin ve m.aðar çok solcu öldürdük hepside pýrlanta gibi Atatürkçü gençlikti,bunlarý bilmeyenler için hatýrlatayým dedim.
Yarýn 15 temmuz,ne oldu 15 temmuzda bana anlatýrmýsýnýz ?fetö gitti menzil, hizbullahmý geldi ?
Kedi 1 sýçrar 2 sýçrar 3 sýçrar treðe en sonunda terek baþýna geçer...yakýnda yani aðustos ayýnda bir durum sezinliyorum,bunun içinde ölümde var,kýsaca ülke hiçde iyi yere doðru gitmiyor,çok kötü bir yaz sonu bizi bekliyor ve sezinliyorum![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kayýtlarýn baþladýðý 1755 yýlýndan bu yana döngü deðiþimi 25 kez gerçekleþtiði için bu durum olaðandýþý olmasa da, uzmanlar mevcut döngünün "çok daha hýzlý hale gelmesi" nedeniyle paniðe kapýlmýþ durumda. Zira uzmanlar daha önce tahmin edilenden daha fazla güneþ lekesi ve patlamasý gördüklerine dikkat çekiyorlar.
NASA ise internetin sonunun 2025 yýlýndaki bir güneþ fýrtýnasýndan kaynaklanma olasýlýðý hakkýnda henüz bir yorum yapmadý.
https://www.cumhuriyet.com.tr/bilim-...abilir-2098826
Yer Ýmleri