dahada gerilerde,örneðin 670-740 arasý,çok türk katliamý yapýldý islam ordularý tarafýndan çoluk çocuk denilmeden,buna 100 yýl savaþlarýda denilirdi,bu devamlý geçiþtirilir dile getirilmez guya islam zarar görmesin diye,öyle hemencecikte kolay müslüman olmadýk,bana göre mecburiyetten,bedeviler zayýfladýðý zaman biz devreye girdik islam bayraðýný teslim aldýk,þimdi malum hala bedeviliði savunuyoruz,bana göre tüm dinler dünya üzerinde katliamlar yapmýþtýr benim dinim çok iyi diye,cengiz haný es geçtim o tam manyaktý,en son haçlý katliamlarý unutulmaz,1940 yýllarýnda hitler katliamlarý,adam tam piskopattý,dünyanýn anahtarýný tanrýya vereceðim diye zýrvalardý,kýsaca tüm dinler insanlýk üzerine kabus gibi çökerek katliam yapmýþtýr ve halada bu devam ediyor,arap baharý adýna yapýlanlarýda unutmadýk,medeni dediðimiz ülkeler bunu yaptý,yaptýrttý,kendi halkýný biribirine kýrdýrdý,þu an ülkemizdede bundan nemalanýyor iktidar dini kullanarak,üstelik zat hala rabia iþareti yapýyor,ama gidip sisi ile anlaþýyor,hani bu adam zorbaydý,neyse çoðunu biliyoruz yazmaya deðmez,zaten biz bize yazýyoruz,bunun tekini bile bilmiyor beyinsizler,çünkü kitap okumuyorlar araþtýrma yapmýyorlar...ne der orhun yazýtlarý,türkün baþýnda türk soyundan gelenler bulunulmalý idare etmeli,yoksa savrulursunuz,osmanlý zaten devþirmeydi ondan yýkýldý,atamýz devreye girdi ömrü yetmedi,peþi malum menderesten sonra ülke savruldu,atamýzdan sonra tekrar dinciliði hortlattý,devamýný yazmaya gerek yok zaten biliyoruz,çoðunu biliyoruzda fazla yazmanýn gereði yok biz bize olduðumuz için

Yer Ýmleri