Sözcü de zivanadan çýktý.
Bence.
Gerçek ATATÜRKÇÜ arýyorum.
Sözcü de zivanadan çýktý.
Bence.
Gerçek ATATÜRKÇÜ arýyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kubi sabah sabah döktürmüþsün,ben osmanlýnýn evlat katline deðineceðim,bunu vacip kýlan fatihti,sebep devleti aliye yýkýlmasýn,canilik üzerine hangi ülke ayakta kalmýþtýr,bunlarda vicdan yoktur primattýr,daha doðrusu primattanda kötüdür,onlar doðasý gereði çocuðunu kollar,yani hepsi cani kadýnlarý malý gibi kullanýr doðan çocuðuna öldürtürdü,þimdi ecdadýmýz diye osmanlýyý neden övelimki,zaten TÜRKLÜÐÜDE düþmandýlar,karþý Türkler ruslarlan bir olup osmanlýyý yenmiþtir,çoðu arabalarýn arkasýnda osmanlý tuðrasý görüyorum,biliyorlarmý acep hangi padiþaha ait olduðunu,sordum bir tanesine neden bu canilerin sembolünü kullanýyorsun diye,üstüme yürüdü,bende bunlar çocuk katilidir dedim,yalan dedi,o zaman oku dedim bilmem okudumu,RTE geldi osmanlýyý yüceltti,Atatürkü kötüledi,küfür edildi ses çýkartýlmadý,neyse biliyoruz herþeyi tekrar deþmenin manasý yok.
Abi ya okumayý biliyorlar lakin inat ve cahalet akýyor beyinlerden.
Geçen 25 yada 26 yaþýnda genç biri ATAM a çakmak için Diyanet iþlerini ATATÜRK kurmamýþtýr ve kurduðuna inandýramazlar dedi.
Aklý olan ve Tanrýnýn kullan diye verdiði beyni kullanmak istemeyenlere ne denirki?
Nato mermer nato kafa.
Ýlerde bu yarattýklarý Cehennemde topluca boðulacaðýz.
Kaçan kurtulur modunu iþliyorlar þimdi.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TCMB Baþkaný Erkan: Enflasyon kýsa vadede geçici bir yükseliþ gösterecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB Baþkaný : Özellikle enflasyonun ana eðiliminde 2024 yýlýnýn ikinci çeyreðinde hissetmeye baþlayacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fox tv’den Merkez Bankasý baþkanýna “ Faiz sebeptir enflasyon neticedir “ sözüyle ilgili düþünceniz nedir sorusuna cevap vermedi
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri