Böylece 1’i Baþkan toplam 5 üyeden oluþan para politikasý kurulundan 3 üye görevden alýnmýþ oldu .
Böylece 1’i Baþkan toplam 5 üyeden oluþan para politikasý kurulundan 3 üye görevden alýnmýþ oldu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bunlarýn cibiliyetine diye,diye bir hal olduk,zamanýnda hitlere soruyorlar halk ölüyor,oda beni seçtiler diyor ne var bunda diyor,buna örnek 2 gün önce kadýnýn biri pahallýktan dert yanýyor markette,o zaman oy vermen diyorum,verilecek adammý var diyor,o zaman bende seçmeye devam edin vatan hainini diyorum,azýcýk vicdan olsa vermezsiniz,yada hiç vermezsiniz diyorum,vaziyet böyle hitler misali,para bulamadýkça vur abalýya,demokrasi ve yasalarlan yönetilen ülkeler zaten iliþiði kesti,döt bedeviye yöneldi,yalamalar mehteri vermeye devam ediyor,bir kale içten yýkýlýr,emareleri verilmeye baþladý,tabiki bu arada muhalefette ortalarda yok,yani meydan onlara kaldý gibi,tahminim bir bomba patlýyacak aðustosu görmek lazým,devamlý baský kendilerinde vuruyor bakalým neler olacak
![]()
Kap : KCHOL
Baðlý ortaklýklarýmýzdan Tat Gýda Sanayi A.Þ. ("Tat Gýda") tarafýndan 22.05.2023 tarihinde yapýlan özel durum açýklamasýnda özetle, Þirketimizin sahip olduðu Tat Gýda paylarýnýn satýþý dahil stratejik alternatiflerin deðerlendirilmesi amacýyla bir çalýþma baþlatýldýðý, konuyla ilgili finansal danýþmanlýk alýnmasý için görevlendirme yapýldýðý ve ön çalýþmalara baþlandýðý ancak söz konusu tarihte somut bir karar alýnmadýðý kamuya duyurulmuþtur.
Söz konusu çalýþmalar kapsamýnda çeþitli uluslararasý ve yerel potansiyel alýcýlardan alýnan baðlayýcý olmayan teklifler; alým konusundaki istekleri, stratejik yaklaþýmlarýnýn Tat Gýda'nýn mevcut deðerleri ve büyüme potansiyeli ile uyumu, finansal pozisyon ve ödeme güçleri gibi kriterler esas alýnarak deðerlendirilmiþ olup, uygun görülen adaylarla gizlilik hükümlerine uymak kaydýyla detay inceleme ve baðlayýcý teklif verme aþamalarýnýn yer alacaðý ikinci faza geçilmiþtir.
Konuya iliþkin kesinleþen önemli hususlar ayrýca kamuya açýklanacaktýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-OYAK Yatýrým, TATGD-Tat Gýda için hedef fiyatýný 32 TL'den 36 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endekse paralel getiri" olarak korudu
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri