Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Bugün Taban olan kaðýtlara baktým da,Halka arz'ýn gerçeði ,þimdi baþlamýþ gibi..
Hep bir 3 kaðýt
Ekonomi dahil.
3 kamera deyip tek kameralý çýkan telefon hangisi?
Yerliyi tercih eden ben hep kazýk yiyen ben.
Niye böyle olduk.Þimdilerde nirvana yaptýk 3 kaðýtta.
Geçmiþteki köprü satanlarý geçtik yahu.(sülün Osman,Özal,parsadan vb)
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Piþirip,piþirip önümüze koyuyor yalakalar,haberde haber olsa,bunlarý def edip gidemedik,kazansaydýk morga gönderecektik,
Emeklinin hesabýna bu ay 6.750 TL ek ödeme yatacak! 19 bankada kesenin aðzý açýldý! Promosyon rakamlarý uçtu
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...kamlari-uctu/3
Merhaba Sn refaba..Hoþbuldum..Bir süre ( brezilya.) yurt dýþýndaydým.Büyük depremi TV Haberlerinden ögrendim..10 gün Sonra Konsolosluða , Dýþiþleri Bakanlýðýna ve Aileme ulaþabildim..Sýkýntýlar yaþadým,Döndüðümde psikolojim bozuktu,þimdi biraz daha iyiyim..
Bende özledim..forum da eski arkadaþlarý görünce mutlu oluyorum..
Çoðunluk ,instegram gibi sosyal medya guruplarýna takýlsa da ,Ben burada olmayý tercih ediyorum..
Sen nasýlsýn görüþmeyeli..?
Ev fiyatlarý ,Hisseler uçmuþ..Sende milyonerler arasýna girmiþsindir.:-))
Ýlk Cep telefonumu,Cem Uzan'ýn Star Gazetesinden kupon biriktirerek almýþtým..Markasý Motorola idi..Saðlamdý.Uzun süre kullandým. 2004 de Alamanya'ya gittiðimde,Kibrit kutusu büyüklüðünde Kontörlü Hattý ile Alkatel alýp gelmiþtim..Geçen yýllarda bir çok model kullandým.
Geçen yýl ,Çok sevdiðim ,Kamerasý tepesinden çýkan Oppo Reno 2..vardý. Brezilyada saldýrýya uðradý,çöp oldu gittii..( Þimdi fiyatýna baktým da,yenisi 1000 Dolar olmuþ..)
Þimdi,VÝVO Y 16. var..Ýþimi görüyor..
Hayat ve Ýnsan deðiþtikce,kullandýðý eþyalar da deðiþiyor..
Bende galaxy 6-apple 6 var,galaxy 6'nýn özellði çok iyi,iyi resim ve video çekiyor,video 4k,ekran 4k-tek sýkýntýsý yeni yazýlýmý yok,ama devamlý yeni þeyler ekliyor,yazýlým yükseltmesi olsaydý çok süper olurdu,iphone iyi deðil,9 vardý bende oðlan aldý iphone ile,neyse þimdi telefonlarýn iyisi kötüsü yok,örnek Xiaomi 10 Pro-senin y36 fena deðil vs uzar gider,teknoloji son sürat,ben eski fotocu videocuyum,son model iphoneye 10 basarlar,sadece telefonun adý var kendisi yok,aynen bilgisayarlar gibi,zamanýnda 1hrzlen vestel þov yapmýþltý,intelleri geride býrakmýþtý amd ile,video ve film çekimleri süper,samsung devamlý 1 adým öndedir,senin saldýrýya uðrayan telefonda fena deðil,devamlý seri sekilde galaxy kullandým,yine alýrsam ondan alacaðým,22 falan,esasýnda anlaþtým sorun çýktý,23 çok iyi oda çok pahallý,200 mpx,çok iyi çekimi var,çoðu insan çekimleri dik yapýyor,buda iþ bilmemezlik,yan geniþ açý çekim en iyisidir,dik çekim vasat çekimdir,ben zamanýnda çekim yaparken 15-20 sene önce çoðunun elinde çekim malzemesi yoktu,benim oðlanýn canon mark 3'ü vardý ben almýþtým yönetmenken,senin duruma düþtü benim yanýma kaçtý piyasaya borçlandýðý için çoluk çocuk,çekim için 40 sene önceyi katmýyorum,neyse![]()
Yer Ýmleri