Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 635/1001 ÝlkÝlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,073 - 5,080 arasý.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alýntý Originally Posted by izmut Yazýyý Oku
    Ucuz kelepir senet kalmamýþ.
    Elimdeki hisseler, hak ettiði deðeri bulduðu için, son 2 haftadýr, Bist-100 içinde, arayýþlara girdim.
    Ama yok.
    Nerdeyse hepsi ya hak ettiði deðerde, ya da hak ettiðinin çok çok üstünde.

Eeeeeee netcezzz þimdi

Emlak balon, arsa fazla balon, otomotiv mega balon.
    Bist balon.
    Faiz, enflasyonun 40 puan altý.
    Döviz, KKM nedeniyle, kýpýrdayamýyor.

Oyun kilitlendi.
    Kilit açacak oyun lazým ama ????????

Eskiler paran var derdin var derdi, hakketten de paran var derdin var.
    Netcezzzzz bu parayý gayri
    Ohooo,Ucuz kalmýþ hisse mi dedin.?
    Çook var..
    Bir kaç tanesi ,Benim portföyde ,Malak gibi yatýyorlar..:-))
    Daha geçen yýlki fiyatýna-Maliyetine- bile gelmediler..
    Örnek:Penta,Karye,Huner,Sasa,Manas,Hektaþ,Mazhar,H dfgs.Euren,Rtalb...
    Ne alýyorum,ne satýyorum..Hepside kazýða baðlý duruyor..:-)).
    .....
    Bu yýldan da; Burce,Zedur,Yünsa,Eplas,Forte,Burva,Konka,Quagr.Br san..
    Ölç, Biç, Tart, Kokla, Seç, Begen, Ýstediðini al..:-))
    Bunlar yetmez dersen,Bostana girer,Araþtýrýr baþkalarýný da bulurum..:-)))

Eskiler ,Kaðýdýn mý var ,derdin yok,Derlerdi..
    Çünkü o zamanlar,Odun sobasý vardý:.Yakýp ýsýnýyorduk..
    Þimdi iþ gaza döndü.Rüzgar ters esince boru elimizde kalýveriyor..-)))))
    Ýzmut Efem;Þincik,Neetttcez bu solmuþ kaðýtlarý.!? :-)))

Antalya Büyükþehir belediyesi baþkaný : Deðerli sinemaseverler, kýymetli hemþehrilerim;

Antalya Büyükþehir Belediyesi olarak özüne döndürdüðümüz, yýllara meydan okumuþ, Antalya’mýzýn ve ülkemizin en önemli markalarýndan biri olan ve 7-14 Ekim tarihleri arasýnda yapmayý planladýðýmýz Antalya Altýn Portakal Film Festivali’mizi bizim dýþýmýzda oluþan ve oluþturulan süreç sebebiyle iptal ettiðimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum. Þahsýma ve belediyemize malum film üzerinden isnat edilen suçlamalarýn tamamýný da gerçek muhataplarýna aynen iade ediyorum.

Kamuoyuna saygýlarýmla.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,796
     Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    Antalya Büyükþehir belediyesi baþkaný : Deðerli sinemaseverler, kýymetli hemþehrilerim;

Antalya Büyükþehir Belediyesi olarak özüne döndürdüðümüz, yýllara meydan okumuþ, Antalya’mýzýn ve ülkemizin en önemli markalarýndan biri olan ve 7-14 Ekim tarihleri arasýnda yapmayý planladýðýmýz Antalya Altýn Portakal Film Festivali’mizi bizim dýþýmýzda oluþan ve oluþturulan süreç sebebiyle iptal ettiðimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum. Þahsýma ve belediyemize malum film üzerinden isnat edilen suçlamalarýn tamamýný da gerçek muhataplarýna aynen iade ediyorum.

Kamuoyuna saygýlarýmla.
    baþkaný tebrik ediyorum,iktidar herþeye maydonoz olduðu müddetçe devamlý batar,kime yaranmak istediði malum hepimiz biliyoruz o kiþiyi,zamanýnda fetoþa övgüler yaðdýrdýðýnýda biliyoruz,benide onunlan bu devlet ham yapar diye ters dönüþ yaptý,darbeciði onlar deðil Atatürkçü subaylar önledi,peþinden onlarý tasviye etmeye çalýþtý korkudan,korkunun zaten ecele faydasý yokturki

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,796
    Dünyada çoðu ülkeler medeniyetler bazý kiþilerin etkisinde kalarak beyin aktivatesini köreltmiþtir,nedeni doðru düþünmemekten,beyin nöronlardan oluþur,nöronlar enerjiden beslenir,doðru düþünürsen auranýn yükselir vücudunu iyilik dolu ýþýn kaplar,insan vücudu enerji titreþimlerinden oluþur,titreþimler 62-78 mhz'emdir,58 altýna inerse vücut körelir,hastalýklarda baþlar,çok daha aþaðýlara inerse 30 altýna ölümün yakýndýr,bunu çoðu kötü niyetli kiþiler insanlýk tarihinden beri iyi kullanmýþtýr kötü amaçlý,körelmiþ bir beyin artýk bir esirdir onlara göre,örneðin hitler,halký çok iyi uyutmuþ kendisine baðlamýþtýr,aynen bizdeki yönetim gibi,kontrol altýna almak için tav metotlarýný kullanmýþlardýr,yani artýk onlara itaat eden robotlar gibi,nedeni iyi eðitimsizlik,bunlarýn karþýsýnda tam tersi olan toluluklarda mevcuttur,mesela uzak doðuda himalyalar vs cývarýnda,bu topluluklarýn sayesinde dünyamýz ayakta kalmaktadýr,belki baþka yerlerdede varlar bilemiyorum,artýk nasýl bir bilimsel düþünceyse,katmandu tarafýna gittiðimden bunlarlan tanýþtým,herkes tanýþamaz,çünkü vücut dillerini çok iyi okurlar sen onlarý deðil onlar seni bulur vs,neyse derin konu,sümerlere,mýsýrlýlara,Asurlulara babile vs inmeyeceðim,çünkü onlar bunu yazýtlarda ve kaya oymalarýnda belirmiþlerdir,yani üçüncü bir göz uyarlamasýylan,bu göz ABD dolarýndada vardýr,piramit üstünde bir göz,amerikayý bunu uyarlayanlarda kontrol altýna almýþtýr,dünyayýda,çoðumuz dolarcýyýz,hiç düþündünüzmü bu göz neyin nesi,çoðu Ýlluminati ile baðlantýlý derler,bende o yönde düþünüyorum,araþtýrmalarda mýsýr,sümerlee asur babil vsde bunu görürüz,birde çanta sembolü vardýr,bu göbekli tepedede mevcuttur,yani birileri insanlýðý esir altýna almýþtýr,belkide dna ve diðer hücreleriylen oynama yapmýþta olabilir,sümerlerde bolca bulunan yazýtlardan marduktan bahsedilir,niburu ilede adlandýrýlýr,zaten bilindiði gibi Theia gezegeni dünyaya 4.5 milyar yýl önce çarpmýþtýr,çarpmaylan derinlere inerek dünyanýn çekirdeðini ve ayý oluþturmuþtur,bu yönde incelemeler sürüyor hala,bu sistemi kimler oluþturdu sorusu hemen akýla geliyor !!! bunun en büyük delili dogonlar kabilesi,adamlar dötte yaprak geziyorlar ama bilgeleri tam astronomi bilgisine sahip,bilgileri sýr gibi saklýyorlar,önceden belirtmiþtim anlatmaya gerek yok,yani iþin özeti bizleri kim yönetip,yönlendiriyor,geri planda gizli bilinmeyen bir güçmü ?, Rockefeller ve Rothschild vs ailelerde bunun içinde,bunlarlan zat neden görüþüyor zamanlan,öyleya bir insanýn 21 senedir iktidarda kalmasý ilginç,bahçelinin oyu nasýl %11 oldu ?bu dünya hitleri,hasan sabbahý,voyvadayý,cengizhaný vs’yi gördü,hitler geçmiþte antik medeniyetlerlen çok ilgilenmiþti,ona görede bilimsel deneyler yaparak bilimlen harmanlamýþtýr,dünya dýþý varlýklarý es geçiyorum,çünkü varlar,çok ileri uygarlýklarda var bizden çok geri kalmýþ olanlarýda..mhz’zemden bahsetmiþtim insan normal ölçüsü 62-78 aralýðýdýr,hepimiz müzik dinleri,ABD müzik üretmede bir numaradýr,müzik ruhun gidasý derizya,ibni sinada bu yönde çalýþmýþtýr týpýn babasý sayýlýr,amerika çeþitli müzik üretmiþtir bu müzikler 400 mhz’em üstündedir,buda ilginç,hepimiz dinliyoruz bende dahil süper sistemlerim mevcuttur evimde,acaba beyinlerimi uyuþturup nöronlarýmý köreltiyor,bu körelme titreþimleride etkiler doðu düþünmeyide etkiler,yani auranýn körelmesi gibi,vücut enerji sistemi bozulursa iþ bitiktir sizi artýk herkes kullanýr,bunalýma bile sürükler,çoðu intiharlar bundandýr,mesela geçmiþ zaman amerikada bir þahýs uzaylýlar bizi kurtaracak diye ona inananlarý intihara sürüklemiþtir,üstelik çoðu aydýn kiþilerdi,demek beynini köte yöne itelemiz hrz olayý düþmüþtür, epifiz bezine pek fazla deðilnmiyorum üçüncü gözlen baðlantýsý var diyorlar,sadece buradan bakýn bilimsel olarak,ben bilimsel olanýna bakarým,burada çoðu belirtilmiþtir,zaten devamlý bilim adamlarý bunun üstünde duruyor,üstelik gece veya karanlýkta çalýþmasý ilginç,bende zamanlan bazý görüntüler görmem hep sabaha karþýdýr,yani yarý uyku yarý uyanýk,69 yaþýmdan gün aldým,16 yaþýmda baþladý bu görüntüler,toplam 10 yoktur,sadece bedenimde ýþýksal görünür aurolar yoktur,büyük amcamda bu var diyorlar,evinin üstüne zamanlan ýþýk hüzmesi inermiþ,hani halk arasýnda nur diyorlarya sanýrým öyle biþey,sanýrým ondaki bazý güçler bana geçmiþ,danýþtýðým uzman kiþiler öyle diyor,bu yaþta hiç yaþlanmadým etsel kýsýmlarým hiç buruþmadý,sadece kýlsal kesimlerim beyazlaþtý,sakal týraþý olmadýðým zaman 20 senelik oluyorum,traþ olduðumda 20 sene gençleþiyorum,çevremde sen neden böylesin diyorlar !!!benim emsallerimin çoðu buruþuk,benden 10 yaþ küçük olanlarda,tabiki yaþadýðýn yerde önemli,doðu karadeniz nemli bir bölge,buda derinin kurumasýný önlüyor sanýrým,benim haným benden 3 yaþ küçük hep buruþ,buruþ,onun ayarýndakilerde öyle,sanýrým birazda genetik hastalýkla alakalý,annem 82 yaþýnda öldü ondada pek buruþma yoktu,çok þey var yazacak insan vücudu hakkýnda sayfalar yetmez.arada kaynamasýn diye aynisini holografik evren bölümüne ilave ediyorum.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Epitalamus

https://tr.wikipedia.org/wiki/Endokrin_sistem

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,796
    Son günlerde dolandýrýcýlar cirit atmaya baþladý dikkatli olun,benim gibileri isbank üzerinden dolandýrmaya kalktýlar ucuz telefon vaadiylen,önce dedimki boþ ver dedim 57 tlye telefon olurmu,nasýl olsa banka þifre isteyecek dedim ve öyle yaptým kart bilgilerimi verdim 57 tl çekildi,3 gün sonra banka beni aramýþ denizdeydim beni uyarmýþ telefona yetiþemedim,aradým müþteri hizmetleriymiþ,zaten isbanka eskisi gibi ulaþýlamýyor çaðrý merkezinin haricinde,eve geldim hesaplarýmý kontrol ederken ayni kurum benden habersiz 1935 tl çekmiþ kredi kartýmdan,anýnda çaðrý merkezini aradým durumu belirttim kredi kartýmý iptal ettirdim,internet alýþ veriþleri dahil yurt dýþý,içi dahil,sordum bu nasýl olur dedim,beyfendi bakýn banka kart numarasýný vermiþsin anýnda kopyalamýþlar þifrenizlen beraber bu yeterlidir dedi,dua edinki fazla mebla olmamýþ,ama onlarda uyanýk,fazla meblada banka onay vermiyor çünkü telefonda sizi arýyor,ulaþamadýðý zaman iþlemi iptal ediyor,fark etmeseydiniz gün aþýrý çekmeye devam edeceklerdi iyiki bizi aradýnýz kartýnýzý iþleme kapattýk,pazartesi bankaya gittim müþ,temsilciside aynisini dedi,bana forum düzenledi iptal için,zaten hafta tatilinde mesaj yaðmuruna tuttum iþbanký,fýrça bile attým nasýl olur diye iþlemin iptalini istedim,1 gün sonra para geri iade edildi,baþýma böyle þey hiç gelmemiþti,zaten fetö,terör davasýnda ararlarken ziktir gidin diyordum ben Atatürkçüyüm yobazlarlan soyguncularlan iþim olmaz diyordum sizi polise savcýlýða bildireceðim dediðim an telefonu kapatýp hattý anýnda kapatýyorlardý,böyle 3-5 defa olmuþtu,polisede veremiyorsun numarayý hat iptal olduðundan,çok uyanýklar bu þekil çoklarýný kandýrdýlar,proflarý bile,baþta canan karatayý,neyse çok dikkat etmek lazým,bide ünlü pazarlama þirketleri trentyol,n11 gibi,facebook üzerinden bilgi veriyorsun kart bilgilerini bulup ürüne spariþ veriyorsun þifre istemeden,oradanda dikkatimi çekti,sanýrým mail yoluylanda buluyorlar hesap numaraný,bankayaa veriyorsunya mail adresini,deepwepe önceleri çok takýlmýþtým,orada oluyordu böyle þeyler,orada bile bir durum olmamýþtý.

https://www.youtube.com/watch?v=5cfnCpcqVio

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,796
    EDGAR CAYCE kimdir.

Geleceði gören kahinimsi bir insan,ben 1968 yýllarýnda bunun kitabýný okumuþtum,peþinden devamlý geniþletilmiþ detaylarýný okudum bunun gibi çoklarýný ilginç bir öngörüsü vardý,dediklerin çoðu çýktý,tabiki hepsi çýkacak deðilya,bana göre dahi insan,aþaðýdaki videoda benim öngürdüðüm tahminlere benzer durumlarý var,dediklerinden bazýlarý atlantis bilgileri,kadim,antik bilgilerinin ileride doðrulanmasý,en önemli olaný bilinmez koruyucular,bu Türkler için önemli konudur Atatürkte bunu öngörmüþtü Mu uygarlýðýný araþtýrmýþtý,geçmiþte bize gelen ilginç yapýlar ve yapýlýþ durumlarý,sýrlarýný hala çözemiyoruz,çok var ben en sonuncundan baþlýyacaðým,mýsýr stefenksi oranýn altýndaki gizli belgeler,japonlar kapýyý buluyor ileriye girilmesine mýsýr hükümeti izin vermiyor,aklýma hemen bu dünyayý egemen güçlerin idare etmesi geri planda gizli bilinmezlik,kefeller vs belirtmiþtim,yeni bir kýtanýn emareleri,afrika kýtasýnda ilk belirtileri ortaya çýkýþý,karadeniz metan deposu,alaný devamlý daralýyor,devamlý celal þengörür bu konuya deðiniyor,en önemli olanýda 2025 yýlýnda þiddetli güneþ patlamalarý,geçmiþin en büyük patlamalarý,koruyucu kalkanýn görevi yapamamasý sistemin çökmesi,internet baþta elektriksel sistem çökmesi elektro manyetik alan bozulmasý vs,temennim hafif atlatýlmasý,ABD bu yönde çok çalýþýyor acelesi var gibi,en son web teleskobu olayý,bana göre geç kalýndý,çünkü dinsel çatýþmalar kazanç hýrsý etnik çatýþmalar vs bizi bilimde yavaþlattý,dinci emeviler bile zamanýnda bu yönde çok çalýþmýþtý o zamanlar simyacýlýk vardý,yine ortaya din savaþlarý giriyor emevi bilgisi avrupa reformlarýnda bilgi kaynaðý oluyor tabiki bazýlarý,çünkü emevi kütüphanesini þiddet yanlýsý hristiyan birliði yakýp yýkýyor,çünkü emeviler bilgeliklede üstündü eski bilgileri derleyip toplayýp kütüphaneye taþýmýþlardý,sanýrým içinde iskenderiye kütüphane bilgileride vardý,semerkant baðdatý es geçtim,baðdat kütüphanesinide cengizhanýn oðlu içine etmiþtir ömer dahil,ömerde kuranda olmayanlarý yakmýþtýr,bu konuya fazla deðinmeyeceðim,çünkü dinsel unsurlarý bu forumda afarozluyorlar,önceki forumdan kovulmuþtum ve sonuç ne oldu forum gümledi,çünkü geri planda gizli iþlerlen uðraþanlarý bilinmez güçleri kimse bilmiyor,ben bile hala bilmiyorum sadece baðlantým var o kadar,zaten ilerisi sýrdýr,zaten katmandu olayýný belirtmiþtim,dünyada bilinmez çok sýrlar vardýr,insan geniylen oynanarak insanlýðýn fazla ilerlemesine olanak verilmemiþtir,hani musayý tanrý sýnýyor onu belirtmiþtim,dünyada en kötü varlýk olayý tekrar belirtmeme gerek yok musa ÝNSAN demiþti sýnýfý geçmiþti,musa olayýnada inanmam,çünkü mýsýr kayýtlarýnda hiç yok,kadim antik bilgilerinden dine uyarlanmýþ bir bilgi,olayýn nerede geçtiðide belli deðil,mitolojik olaylar dinlere harmanlanmýþ,neyse,aþaðýdaki videoyu izleyin.bu sadece ufak kýsýmý

https://www.youtube.com/watch?v=lXW6HPkRscw

Ýçiþleri Bakaný Yerlikaya: "Emniyet Genel Müdürlüðü kapýsý önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalý saldýrý eyleminde bulunmuþ, teröristlerden biri kendini patlatmýþtýr."

Ýçiþleri Bakaný Yerlikaya: "(Emniyet önündeki saldýrý) Açýlan ateþ sýrasýnda 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmýþtýr."

Sayfa 635/1001 ÝlkÝlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •