Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, Emniyet Genel Müdürlüðüne yönelik terör saldýrýsý nedeniyle soruþturma baþlattý, konuyla ilgili eriþim engeli, yayýn yasaðý kararý verildi.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, Emniyet Genel Müdürlüðüne yönelik terör saldýrýsý nedeniyle soruþturma baþlattý, konuyla ilgili eriþim engeli, yayýn yasaðý kararý verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara’da düzenlenen terör saldýrýsýnda yaralanan polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataþ’a Allah þifa versin ve tez zamanda iyileþsinler.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimdi diyorlar ya sivil Anayasa diye
Zerre güvenmiyorum bahane bol bir dümen vardýr akp de.
Birde takmýyorlar zaten Anayasa yýda Baba yasa olsa onuda takmazlar.
Uygulanmayan kanunlar
Kiþilere göre ayrý ayrý ve zýt kararalar
Sonunda kuralsýzlýklar ve kendi Adaletini çýkarýr ortaya.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ben Halka açýklýk oranlarýna bakarým.
Defter deðeri ve Fk yada bakarým.
Gelecekteki büyümeyede
Borça artý stoklarada
16 hissem var 1 tanesi bile seninkilerden yok.,
Konkayý aldým sattým uygun fiyata
Rtalb da yeni sattým haftalýk bozulunca.Halka açýklýk oranlarý yüksek hisselerde diken üstünde olurum.
istisna Logo ,Mavi ve Erbosan
Logo þuan elimde ve 110 TL hedefle taþýyorum.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Zat meclise geldiðinde CHP ayaða kalkmadý,yeni tuzak yasa için meclise hiç gelmesinler,bunlarýn yaptýðý yasaya zerre kadar güvenmem,zatýn seçimde bile seçilme hakký yoktu kendisini zorlan kabul ettirdi yüksek seçim kuruluna,bahaneye bak neymiþ,önceden tek adam sistemi yokmuþ þimdi kural deðiþti diye seçilme hakký verdiler![]()
Yer Ýmleri