Erdoðan: Bize karþý oynanan bu tiyatroyu sadece acý bir tebessüm ile karþýlýyoruz, tiyatro oynayanlarý kendi senaryolarý ile baþ baþa býrakýp, kendi milli güvenliðimizin gerektirdiði adýmlarý atmaya devam edeceðiz
Erdoðan: Bize karþý oynanan bu tiyatroyu sadece acý bir tebessüm ile karþýlýyoruz, tiyatro oynayanlarý kendi senaryolarý ile baþ baþa býrakýp, kendi milli güvenliðimizin gerektirdiði adýmlarý atmaya devam edeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: ABD'nin PKK'nýn Suriye'deki uzantýlarýyla bu ülkede yürüttüðü faaliyetler Türkiye'nin milli güvenliði için olaðanüstü bir tehdit mahiyetine sahip
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Acaba,zamanýnda açýlým davasaýnda kim sahip çýktý bunlara,bide megri,megri vardý barzani dürzüsüylen,esas tiyatrocu kendisi,o zamanlar askeri,polisi hakimleri sürgün etmiþti
neymiþ kandýrýlmýþ,onu külahýma anlatsýn,bir insan neyse odur erduvansa çok daha kötü,hala eþbobluðu devam etmektedir,yalandan zamanlan üfürüyor,sanki bizler bilmiyoruz iþin mahiyetini,yalandan çamur atýyor yurtseverlere bide,hapise çok masum insan yatýyor bunun yüzünden
![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Erdoðan yine kýzdý: ABD uçak gemisinin Akdeniz'de iþi ne?????
Ben de ona soruyorum: Damadýn Selçuk Bayraktar ýn o gemide iþi neydi?????
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Neue Posts sehen
Konversation
Ali Dag
@AliDag57978059
Folgen
HAKÝKATTEN ÜLKE BÝTMÝÞ
4 TANE CAMÝ GEZDÝM, DAHA ÝSTEDÝÐÝM KIÞLIK BOT GELMEMÝÞ
https://twitter.com/alidag57978059/s...555769557?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Afad: Bolu ilimizde, saat 17.07’de 4.5 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi.
Yer Ýmleri