Hayvanlar....hayvanlýðýný unutmadý....
Insanlar....insanlýðýný unuttu.....
Yaþasýn kötülük....yaþasýn zombiler.....!!!!!!!!!!!!!!
Zalime sesiz kalan .....suçludur.....zalime sessiz kalan....
Zalimdir.....!!!!!!!!!!!!
Hayvanlar....hayvanlýðýný unutmadý....
Insanlar....insanlýðýný unuttu.....
Yaþasýn kötülük....yaþasýn zombiler.....!!!!!!!!!!!!!!
Zalime sesiz kalan .....suçludur.....zalime sessiz kalan....
Zalimdir.....!!!!!!!!!!!!
Vatandaþ ne yapabilirki.
Yapacak vatandaþlar batýda onlar ses çýkarýrsa dinler baþlarý.
baþlarý bir plan dahilinde gidiyorlar.
Buradaki ve diðer Müslüman ülke iktidar yada muhalifler tarikatlar yada cemaatlerinde arkalarýnda bop var.
Tezgahtayýz sýramýzý bekliyoruz.
Bizde de ordu bitirildi
hurda uçaklarla kaldýk
Nato baðlamýnda abd üsleri yurdumuzda her yerde
pkk yýda koruyan bunlar ihamýzý bile buradan kalkan uçakla vurmuþ olabilirler.
artý borç bataðýndayýz ve ekonomik olarakda týrsýz.
israil ise tam bir ukala güç havasýnda.Ben herþeyi yaparým kimse engelliyemez der.
Ýslam dünyasýný böldüler tarikat mezhep cemaat sarmalýna soktular oysa KURAN birlik olun der tek olun der.Nerede.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
No comment.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
2022-2023 Sezonu Süper Lig Þampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupasý Þampiyonu Fenerbahçe arasýndaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçý kulüplerimizin bilgisi dahilinde, 30 Aralýk 2023 Cumartesi günü saat 20.00'de Suudi Arabistan'ýn baþkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacaktýr.
Gerçekten tff enteresan bir kurum haline gelmiþ .. 30 aralýkta Arabistan’da ne iþi var yakýnlarýn ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri