Merkez bankasý yeniden viop’da usdtry’de satýþ yapmaya baþladý .
Merkez bankasý yeniden viop’da usdtry’de satýþ yapmaya baþladý .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þubat tehlikeli ay diye belirtmiþtim,bu öncüsü sayýlýr,önce duruldu piyasa,o göstermelikti peþinden daha fazla bastýlar aþaðýya,garanti iþ taban,diðerlerini yazmaya gerek yok,4100'den kapandý![]()
%30 zamý bazýlarý çok iyi diye belirtmiþ,bir diðerleri isyanker tatmin edici deðil diyor,ikinci þýk geçerlidir bana göre,kafadan %50 verseydi ses çýkmazdý,dalga geçmeye devam,bu dalga geçmenin peþinden tsunami cevap verecek![]()
Bugün önceden elimde olup,bana göre iyi yerden sattýðým için çok düþenleri tekrar geri topladým,böyle düþüþler tam benim havama göredir,ne kadar düþtüklerine öfkelensem bile dibin dibini bulduklarý için öfkem bir nebze olsun duruldu,diplerden alan devamlý kazanýr,tepeden dalanda maf olur,yani oyunu kuralýna göre oynayacaksýn...borsada þu dikkatimi çekti ''ADEL''bu hisse neye göre çýktý,23-30 arasý devamlý takýlýrdým,70 olduðu zaman þaþýrdým,peþi 150 olunca oha dedim,25 nerede 150 nerede,üstelik bunu 2 ayda yaptý,böyle hisselerde var borsada,bendede çoktu böyle hisseler zamanýnda,tradeci olduðum için borsa güvensiz olduðundan %20-50 arasý postalayýp hisse deðiþimine gidiyorum,traderler hep böyledir fazla riske girmez,dipten alýr iyi fiatýný gördümü satar,acemi çaylaklarda tepeden dalar,uzunca bekler katlýyacak diye,ama sert düzeltmelerde bugünkü gibi panikçe satarlar,borsada bügünde öyleydi,yani uzun bekleyenleri up,uzun uzattýlar...uyarýyoruz týnlamýyorlar,sanane param benim diyor,ama ocak sönüyor,böylelerini çok gördüm borsacýlýk hayatýmda,kendilerine acýmamda söndürdükleri aile ocaklarýna acýrým
![]()
Turk egitim sisteminde son durum arkadaslar
https://twitter.com/zeynepchee/statu...00357689765890
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Yer Ýmleri