KKTC 40 YAÞINDA...
Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluþunun 40. yýlý kutlu olsun. Kurucu önder Rauf Denktaþ'ý saygý ve özlemle.
KKTC 40 YAÞINDA...
Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluþunun 40. yýlý kutlu olsun. Kurucu önder Rauf Denktaþ'ý saygý ve özlemle.
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Baþlýk adresi verilmiþ. Lakin formdan bir bilgi sahibi olmak güç. Biraz eski olsa da(BAZI DEÐÝÞÝKLÝKLER OLMUÞTUR)
vereceðim linkten eðitim alabilirsiniz. Ben bildiklerimin çoðunu buradan öðrendim.
Mert Baþaran diye aratýrsanýz,hangi fonlarýn avantaþlý olduðunu öðrenirsiniz.
Takýldýðýnýz konuda bana özelden de sorabilirsiniz.bildiðim kadarýyla cevaplarým.
Baþlýkta yuji bilgilidir.
https://www.youtube.com/watch?v=YET_...W-9j9xxYqZOTS4
Merhaba
Arkadaþlar
POIP için (Piyasa öncesi iþlem platformu ) aracý kurumlarýnýzý arayýp olumlu görüþ bildirtebilirsiniz.Yada haberleri yoksa uyarmalý.
Sürekli iþleme açýlmalý diye .YTD.
17 si görüþleri BÝST yayýnlayacakmýþ sitesinde.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Erdoðan: Merkez Bankamýzýn rezervleri 128,4 milyar dolarý buldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Ýki yüksek yargý organý arasýnda ortaya çýkan içtihat farkýný, 'darbe' olarak nitelemek bir baþka utanmazlýktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Bir kýsmý küresel sebeplerden, bir kýsmý açgözlülükten kaynaklanan hayat pahalýlýðý ile mücadelemizde kararlý bir þekilde yola devam edeceðiz
Erdoðan: Vatandaþlarýmýz gönlünü ferah tutsun, Türkiye emin ellerdedir, ehil kadrolarýn yönetimindedir, her türlü birikim ve potansiyele de sahiptir, bugün çýktýðýmýz yolda çekilen sýkýntýlarýn hiçbiri boþuna deðildir
Yer Ýmleri