Evde 2-3 yýldýr netfliks var aklýma oturupta bi diziyi takip edeyim geçmedi. Filmlerine bakmak gayet güzel. Takýntý olacaðým kizacaðýmýz þeyleri izlememek elimizde. Ýzlemezsek yenilerini koymazlar.
Evde 2-3 yýldýr netfliks var aklýma oturupta bi diziyi takip edeyim geçmedi. Filmlerine bakmak gayet güzel. Takýntý olacaðým kizacaðýmýz þeyleri izlememek elimizde. Ýzlemezsek yenilerini koymazlar.
bir halt olacaðý yok.
ATATÜRK TÜRKÝYESÝ yokluktan varlýða
Son 20 yýlda yaþananlarda varlýk içindeyken yokluða geldik.
Yoklukda yaþananlar.Diye diye 70 lere vura vura.gelen akp
O beðenmediðini bu dönemde yaþatmaya baþladý birde tüm emekliler ve çalýþanlarýn maaþýndan yalan enflasyon verileri ile çalýyorda.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýstanbul Valisi Yerlikaya: 20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüðümüzün paylaþtýðý verilere göre
-Ýlimizde beklenen kötü hava koþullarý nedeniyle
-Temel eðitim ve ortaöðretim kurumlarýmýzdaki eðitime 6 Þubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankarada tatil
bir halt olacaðý yok.
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "(Ýstanbul'da konsolosluklarýn kapatýlmasý) Dýþiþleri Bakanlýðýmýz bunlarý çaðýrdý, ültimatomu verdi. Devam ettirecek olursanýz hesabýný aðýr ödersiniz dedi"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri