Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Saymakla bitmez,yufka akýllarýylan 2001 krizinden faydalanarak birþey yapmýþ gözüktüler,yapmýþ olduklarý þeylerlen devletin kurumlarýný ele geçirdiler,ama ülkeyi tamamen bataðýn içine çektiler ülkeyi ikiye böldüler,gerideki %50 aklý selim insanlar dimdik karþýlarýnda gördüler,þimdi onlarý imha etme peþindeler,çok zor,çünkü hata üstüne devamlý hata yapýyorlar yüzlerine gözlerine bulaþtýrýyorlar,sanýyorlarki kimse bilmesin hesabýndalar,pislik bulaþtýrdýklarý yerlere ulaþým engeli getiriyorlar,ama arka bahçenin açýk olduðunu görmüyorlar,þimdi panik halindeler hazýr elimizdekileride kaybetmeyelim diye,trol vs yalaka, yandaþ medyayý muhalefetin üstüne sürüp korkutmak istiyorlar,son günlerde görüyoruz devamlý yoðunlaþma halindeler,yani son kurþunlarý,esasýnda seçim sonucu onlarýn hüsranýydý,bitik bohçalý onlara koltuk deðneði oldu,o nasýl 11 puan oy aldý anlamýyorum,deep wep vs çok araþtýrdým birþey bulamadým,yani çok iyi gizleniyorlar,esasýnda bildiðim bir nokta var o bana kalsýn buralarda herþey yazýlmaz,çünkü her yerdeler,bunu kim yapabilir diye üzerinde duruyorum yinede,malum aþýrý sað,sadece ülkemizde deðil dýþ dünyadada yükseliþte,ellerinde nasýl bir teknoliji var þu an bilemiyoruz,bazen iyi ,kötü diye enerji boyutlarýný 2 kýsýma ayýrarak bilgiler yazýyorum,kötü enerji dalgalerý beyinleride etkiliyor,yani zayýf beyinleri,onlardan ülkemizde bol bulunur,duyma,görme perensibi vs,ama ne yaparlarsa yapsýnlar devamlý iyiler kazanýr,çünkü sistemin þekli böyle,amaç sistemi yeniden dizayn emek,ama þu anki bilimlen,teknolojiylen buna ulaþmak çok zor,belki bir mucize olur dileklerimlen.
Erdoðan:
- El ele vererek Ýstanbul’u son 5 yýllýk fetret devrinden mutlaka çýkartacaðýz
- Ýstanbul’un bir 5 yýl daha kaybetmeye artýk tahammülünün kalmadýðýný çok net görebiliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akp adaylarý :
ARTVÝN Belediye Baþkan Adayý: MEHMET KOCATEPE
AYDIN Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý: MUSTAFA SAVAÞ (Ayný zamanda Aydýn AK Parti milletvekili)
BALIKESÝR Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Yücel YILMAZ (Mevcut Belediye Baþkaný)
BÝNGÖL Belediye Baþkan Adayý: ERDAL ARIKAN (Mevcut Belediye Baþkaný)
BÝTLÝS Belediye Baþkan Adayý: NESRULLAH TANÐLAY (Mevcut Belediye Baþkaný)
BURSA Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý: ALÝNUR AKTAÞ (Mevcut Belediye Baþkaný)
ÇANAKKALE Belediye Baþkan Adayý: JÜLÝDE ÝSKENDEROÐLU (AK Parti eski milletvekili)
ÇANKIRI Belediye Baþkan Adayý: HÜSEYÝN FÝLÝZ (AK Parti eski milletvekili)
DENÝZLÝ Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý: OSMAN ZOLAN (Mevcut belediye baþkaný)
ÝSTANBUL BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYE BAÞKAN ADAYI: MURAT KURUM
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
günaydýn iyi haftalar.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri