Daha uyuyordur adamlar...
Akþam geç saatlerde açýklarlar...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha uyuyordur adamlar...
Akþam geç saatlerde açýklarlar...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pas geçeceklermiþ gibi geliyor bana,
Hökümete kýyak.
Yoksa tükürdüðünü yalamaz, maaþ zamlarýný görelim demiþlerdi. Malum seçim var. Kýsamadýlar asgari ücreti.
ekonominin içine ettiklerinden,
verdikleri zammý beðenen de yok .
Yabancý giriþi olduktan sonra bunlarý ipleyende yok gerçi.
Yýllar önce olduðu gibi yabancý girdikten sonra not artýrmak akýllarýna gelir.
Bu kurumlarýn notlarý siyasi. Batýk ABD nýn kýlýna dokunamadýlar.
Tsk : Pençe-Kilit Harekâtý bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sýzmaya çalýþan teröristlerle çýkan çatýþmada beþ kahraman silah arkadaþýmýz þehit olmuþ, üçü aðýr sekiz kahraman silah arkadaþýmýz da yaralanmýþtýr. Yaralýlarýmýz hastaneye sevk edilmiþ ve tedavilerine baþlanmýþtýr.
Temasta ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiþtir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.
Bizleri derin bir acý ve üzüntüye boðan bu olayda hayatýný kaybeden aziz þehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlý Kuvvetleri ile asil milletimize baþsaðlýðý ve sabýr, yaralýlarýmýza da acil þifalar dileriz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakaný : Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) hain saldýrýsýnda Þehit olan Kahraman Askerlerimize [emoji1250] yönelik sosyal medyada "Provokatif amaçlý olarak" Terör örgütünü öven,
Propagandasýný yapan ve
Yanýltýcý bilgiyi alenen yayan
hesaplar hakkýnda gerekli tespit çalýþmalarý baþlatýlmýþtýr.
Bu þahýslar hakkýnda yasal iþlemler yapýlacaktýr.
Fahrettin Altun : Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan’ýn kararýyla, 13 Ocak Cumartesi saat 14.30’da Ýstanbul’daki Dolmabahçe Çalýþma Ofisinde bir güvenlik toplantýsý icra edilecektir.
Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn baþkanlýðýndaki toplantýya Dýþiþleri Bakanýmýz Sayýn Hakan Fidan, Ýçiþleri Bakanýmýz Sayýn Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanýmýz Sayýn Yaþar Güler, Genelkurmay Baþkanýmýz Orgeneral Sayýn Metin Gürak, Milli Ýstihbarat Teþkilatý Baþkanýmýz Sayýn Ýbrahim Kalýn iþtirak edeceklerdir.
Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, görünümünü "duraðan"dan "pozitif"e revize etti;
Tsk : Pençe-Kilit Harekâtý bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sýzmaya çalýþan teröristlerle çýkan çatýþmada yaralanan bir silah arkadaþýmýz daha yapýlan tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamayarak þehit olmuþ, þehit olan kahraman silah arkadaþlarýmýzýn sayýsý dokuza yükselmiþtir.
Bölgede operasyonlar devam etmektedir.
Yer Ýmleri