Þeriat ile ilgili sözleri sebebiyle gözaltýna alýnan tutuklama talebiyle hakimliðe sevk edilen avukat Feyza Altun, adli kontrolle serbest býrakýldý.
Þeriat ile ilgili sözleri sebebiyle gözaltýna alýnan tutuklama talebiyle hakimliðe sevk edilen avukat Feyza Altun, adli kontrolle serbest býrakýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu durum o durumdan kötü,hiç olmazsa ordu vardý o zaman,madanoðlu gibi adamlar vardý,iyi kötü yargý vardý,þimdi hepsi rte tarafýndan yukarýdan aþaðýya budanmýþ vaziyette,üstelik ana yasa mahkemesini kaldýrmaya çalýþýyorlar,galiba boyunlarý kaþýnýyor,böyle giderse bir kaþýyýcý çýkar.
Dilipak diyorki darbecik biliniyordu,biz zaten devamlý dedik,kýlýçdaroðlu üstüne basa,basa söyledi akçýlar ona hücum ettiler![]()
Beykoz Cumhuriyet Baþsavcýlýðý,* Avukat Feyza Altun'un adli kontrolle serbest býrakýlmasýna itiraz etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri