Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltti , not görünümü pozitif
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch: Enflasyon beklentileri hafifledi ve dýþ likidite riskleri azaldý; bu durum, daha olumlu dýþ finansman koþullarý, yüksek rezervler, düþük döviz korumalý mevduatlar ve daralan cari iþlemler açýðýnýn yansýmasýdýr
*Fitch: Pozitif görünüm, Türkiye'nin genel makroekonomik politika duruþunun enflasyonda önemli bir düþüþ ve düþük cari iþlemler açýklarý nedeniyle dýþ kýrýlganlýklarda azalmanýn devam etmesiyle tutarlý olmasý gerektiði yönündeki beklentisini yansýtýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bence bu açýklamanýn 2 nedeni olabilir, ya da 1 taþla 2 vurmak.
- Anayasanýn deðiþtirilmesi hamlesi, sonra tekrar seçilebilmesi.
- Anket sonuçlarý çok kötü, çok istediði belediyeleri tekrar kaybediyor, ve ciddi oy kaybý var. (seçmene benim baþkanlar kaybediyor onlarý duygusal olarak hazýrlayýp tekrar seçin mesajý.)
Bakalým seçim sonrasý yukarýda ki açýklamanýn sebeplerini hep birlikte öðreniriz.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
#Döviz Krizi mi, Yoksa Yüksek #Faiz mi? | #TL mi, #Dolar mý Kazanýr? | REMZÝ ÖZDEMÝR-SONER GÖKTEN
https://www.youtube.com/watch?v=Lf4AT89dPPs
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri