Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müþavirliði, Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Ali Koç, Galatasaray Kulübü Baþkaný Dursun Özbek ve Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ertuðrul Doðan'ý Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti - AA
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müþavirliði, Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Ali Koç, Galatasaray Kulübü Baþkaný Dursun Özbek ve Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ertuðrul Doðan'ý Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti - AA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
iyi günler
Ýnsanlara yüz kere anlatsak bile, anlattýðýn karþýndakinin anladýðý kadar olduðundan bir kere daha anlatalým.
Yabancýya 500 € ya bir haftalýk tatil veriyor oteller.
Adamlarýn asgari ücreti 2000 € .Yani gelirinin 1/4
Senin asgari ücretin ne? 500€
Senin 4 katýn alým güçleri var.
Þimdi 15 $ böl dörde. Aylýk 3.75 $ a denk gelir.
ÇARP KURLA 120 TL eder.
Ben 50 mb internete 475 TL ödüyorum ayda.
Türkiye de internet ucuz he. Hadi oradan.
Yurt dýþýnda kazanýp ülkemde harçama hesabý yapanlar, þu kafayý deðiþtirin artýk
Erdoðan: "Temmuz ayýnda, yýlýn ilk 6 ayýndaki enflasyona göre, emekli maaþlarýný tekrar masaya yatýracaðýz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Emekli sayýsý günden güne dert olacak bu ülkeye de bakalým filmin sonu ne olacak...
Yer Ýmleri