Adýyaman da neler olmuþ öyle???
Günün sonunda evren de, sen doðru ol eðri duvar yýkýlýr demiþ atalar, bir kez daha ispatlanýyor.
Adýyaman da neler olmuþ öyle???
Günün sonunda evren de, sen doðru ol eðri duvar yýkýlýr demiþ atalar, bir kez daha ispatlanýyor.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
E.Ýmamoðlu ÝBB kazandýðý gibi meclis çoðunluðunu elde ediyor,
Bu saatten sonra Ýstanbul taksiciler esnaf odasý baþkaný düþünsün!![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mansur YAVAÞ : Biz bu seçim sonuçlarýný zafer olarak görmüyoruz, bizim karþýmýzda düþman yok, hepimiz bu vatanýn bu kentin onurlu bir ferdiyiz. Siyasi görüþlerimiz , dünyaya bakýþýmýz farklý olabilir,artýk seçim bitti, rozetimizi çýkarýp tüm Ankara'da kimseyi ayýrmadan hizmet etmeye devam edeceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýletiþim baþkanlýðý : Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan, bugün gerçekleþtirilen mahalli idareler seçimi ile ilgili, saat 00.30’da AK Parti Genel Merkezi’nde vatandaþlarýmýza hitap edecektir.
Yer Ýmleri