KUDÜS'TE İSRAİLLİ BİR POLİSE BIÇAKLI SALDIRIDA BULUNAN TÜRK VATANDAŞI, İSRAİL POLİSİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ-POLİS AÇIKLAMASI - Reuters News
KUDÜS'TE İSRAİLLİ BİR POLİSE BIÇAKLI SALDIRIDA BULUNAN TÜRK VATANDAŞI, İSRAİL POLİSİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ-POLİS AÇIKLAMASI - Reuters News
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Özgür Özelin özelliğini bide sevmediğim menemenli derviş mehmedin torunu olan Bülent Arınçtan dinleyin
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...0f5c5bc7&ei=12
TCMB/Karahan:
-Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını temel politika faizi olarak kullanmaya devam edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ayni yere çift olarak geçmiş.
Endex 10.100 olmuş,çoğu hisseler satış yiyor![]()
Altının onsu 2299 dolar,savaş zırvaları şimdilik bittiğine göre dağılabiliriz bir sonraki çığırtkanlığa kadar,tam 100 dolar düştü zirveye göre.
Arjantinlilerin kitlesel göçü, temel ihtiyaçları %50 daha ucuza satın alabilecekleri Şili'ye geçiyor
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri