Valla ben de din çatýsý altýnda ülkenin sürekli sömürülmesinden dolayý devletin kuruluþlarý(Kýzýlay-vakiflar üzerinden Newyork'a para gönderen gibi...) yerine Haluk Levent in derneðine yardýmda bulundum.
Saðlýk bakaný : Ekiplerimizi 2 katýna çýkaracaðýz
Saðlýk bakaný : Vefat sayýmýz 5434'e yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan
Deprem bakýmýndan Türkiye’nin en güvenli 24 ili: Konya, Karaman, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Yozgat, Samsun, Sinop, Kastamonu, Bartýn, Kýrklareli, Kýrýkkale, Kýrþehir, Aksaray, Niðde, Mardin, Þýrnak, Siirt, Batman, Ardahan, Mersin, Antalya
Ben zaten konutlarýmýn baþýnda bulundum bizzat yapýlýrken eski afet uzmaný olduðum için,gerçi Giresun deprem bölgesinde deðil,olsun yinede önlem önlemdir.
Merdan yanardag twiti atmýþ... Kamu çalýþmalarý sýrasýnda deprem kurtarma ekibinden bahsediyor.. Canlý biri enkazaltýndan çýkýnca allahuekber nidalarý yükselince. Bundan rahatsýz oluyormuþ. Neyin kafasýný yaþýyorsunuz... Heleluyamý deseler.
Benin en fazla sorgulamamýn baþýnda deprem vergisi,ecevit hükümeti zamanýnda çýkartýlmýþ geçici olarak,þimdiki iktidar kalýcý hale getirmiþ,o zamandan bu zamana kadar 38 milyar dolar yapýyor,''NEREDE BU PARALAR ''
Yer Ýmleri