S&P olasý bir not indirimi için Türkiye’nin not görünümünü "duraðan"dan "negatif"e çekti
S&P olasý bir not indirimi için Türkiye’nin not görünümünü "duraðan"dan "negatif"e çekti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bunu buraya uðrayan trolcüklere sormak lazým,sorsan dýj güçler derler,ama ülkenin içine edip soyup,soyanlara laf etmezler,TC ibaresi neden kalktý hýk,mýk,yine sorsan yol,köprü,tünel yaptý derler,ama nasýl yapýlmýþ onuda bilmezler,üstelik john perkinsi hiç tanýmazlar,bedeviden neden borç dilenip,avrupa,ABD bize neden yardým etmiyor hiç bilmezler,sadece bildikleri sýrtýmýzdan maaþ almalarý,zaten iktidar defolup gittiðinde iyi bir liste var elimde yermisin,yemezmisin,çoðunun yerleri belli![]()
Memleketteki siyaset bir insanýn hayatýný doðrudan deðiþtirecek kadar etkili olmamalý, kurumlar iþlemeli hatta vatandaþ bu kadar siyasetle ilgilenmemeli.
Ýnþallah memleketimizde böyle bir düzen kurulamadý .
Siyasilerin Yüzlere bakýnca iyi yada kötü her biri ile ilgili bir sansasyonel haber, bir gündem geliyor aklýmýza .
Norveç bu kadar olayý 10 yýlda yaþýyor
![]()
Para basan Merkez Bankasý'nýda nasýl zarara sokmayý baþardýlar .
Üst yönetim herhalde yüklü bir prim de almýþtýr Eskiden merkez bankasýnýn döviz fazlasý vardý; kar ettiðinde ekonominin durumu kötü, zarar ettiðinde ekonominin durumu iyi denirdi.
Hamdolsun artýk merkez bankamýz yerli ve milli, milleti ile kader birliði yaptý .
Uður Gürses
Merkez Bankasý'nýn Genel Kuruluna sunulmayan ama 1 gün sonra yayýmlanan UFRS'ye göre düzenlemiþ baðýmsýz denetim raporunda; bankanýn öz sermayesinin ilk defa 190 milyar negatife düþtüðü, esasýnda 55.4 milyar zarar ettiði, kur deðerleme zararýnýn da 575 milyar olduðu hesaplanmýþ.
![]()
Benim seccadem vataným;
- Milyonlarca sýðýnmacý girmiþ ona sesiniz çýkmaz
- Kuran kurslarý ve tarikat(vakýflar)'da çocuklara tecavüz edilir sesiniz çýkmaz
- Ýmar aflarý ve tedbirsizlik yüzünden binlerce insan depremde öldü, sorumlulara sesiniz çýkmaz
- Merkez Bankasý ve ülke soyulur ,dolar kuru 20 TL 'ye çýkar ,enflasyon %150 olur sesiniz çýkmaz
- Milyarlarca dolar yolsuzluk, hýrsýzlýk yapýlýr sesiniz çýkmaz
- 1TL olan soðan 20 TL'ye çýkar sesiniz çýkmaz
- Sýnav sorularý çalýnýr, mülakat ile baþarýlý gençler elenir, torpille yandaþlar ise alýnýr sesiniz çýkmaz
- Bir fotograf'a bakýp feryadý basarsýnýz, sesiniz çýkar
- Ýslam'da namaz kýlmak önemli bu arada seccade deðil
- Gerçek seccadem VATANIM'dýr, içine ettiniz diye baya feryat etmiþ Þenol beyimiz haksýz mý ?
Cumhurbaþkaný oy pusulasý kura çekimi sonucu;
1. Sýra Erdoðan,
2.sira Ýnce,
3.Sira Kilicdaroglu ve
4.Sira Ogan
ÝYÝ Parti Ýstanbul Ýl Baþkanlýðý'na isabet eden kurþuna iliþkin gözaltýna alýnan þüpheli serbest býrakýldý -
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
21 senedir ülkenin içine etti iktidar,Baþa geldiklerinden beri yapacaðýz onaracaðýz süper olacaðýz dediler devamlý,ama kim süper oldu görüyoruz,yazýklar olsun size,HER FORUMLARA GÝRÝÞLERÝMÝZDE,HER YAZIÞMALARIMIZDA BÝR GÜN BÝLE SABAHLARI UYANIRKEN ÝYÝ HABERLERE HASRET BIRAKTILAR BÝZÝ BU ÜLKEDE![]()
Yer Ýmleri