-

Originally Posted by
radyolog
Kazakistan'da haftada 4 gün çalışma seçeneği geliyor
Kazakistan'da Temmuz 2023'ten itibaren çalışanlar, haftada 5 gün yerine 4 gün çalışma seçeneğine sahip olacak.
Kazinform'un haberine göre, Çalışma Kanunu'nda yeni düzenlemeler yapıldı.
Buna göre, bu yıl temmuz ayından itibaren ülkede iş sözleşmelerinde tarafların onayı ile haftada 4 gün çalışmaya izin verilecek.
Ancak 4 gün çalışmayı tercih edenler 5 veya 6 günlük mesai saatlerini gelecek haftalarda dönüşümlü olarak yerine getirmek zorunda olacak.
Özel sektör ise 4 günlük çalışma seçeneğini kendi iş yönetmeliği çerçevesinde belirleyebilecek.
Genel izin günü pazar olarak kalacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Rusyanın uzay üssü orada,ülkede yok,yok,bizde hersey bok,bok,ithalat dayatmasıylan bu kadar,bide utanmadan hala araba almaya kalkanları destekliyor
-
Batarya üssü açmışız,pil bataryasımı acep
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Iscep'e giriş var. Pc den Isbank'a yok.
Müşteri ilişkilerini aradım, küçük bir problem varmış, ara ara denemem söylendi...
-
TRT annan planını gevrek gevrek savunuyor hala,bide iktidara avrupa gürbetçilerimizden destek geliyormus,allah belanızı versin TRT çalısanları,iktidar devrilirse,basa gelen iktidarın ilk hedefi TRT olmalı lav etmek için,peşi rektörler

-

Originally Posted by
mterkan
Müşteri ilişkilerini aradım, küçük bir problem varmış, ara ara denemem söylendi...
İşbankası artık çekilmiyor,deneyimsiz elamanlar yüzünden,hepsi bebe,bir bokta bilmiyorlar.
-

Originally Posted by
mterkan
Bilgisayardan işbankasına girebiliyor musunuz?...
cep şube de sorun yok..pc bende sorunlu, gireemedim
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Bu gece yarısı motorin fiyatlarında 45 kuruşluk yeni bir indirim bekleniyor
-
M.İttifakın Uşak mitingi moral veriyor. Şu an halk tv de canlı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri