Evini satýp,arabasýný satýp borsaya giren mi ararsýn. Kredili islem yapýp borsada bekleyenler mi ararsýn. Pala da istihbarat saðlam. Ky batmadan borsaya küsmeden rayýna oturmaz artýk.
Evini satýp,arabasýný satýp borsaya giren mi ararsýn. Kredili islem yapýp borsada bekleyenler mi ararsýn. Pala da istihbarat saðlam. Ky batmadan borsaya küsmeden rayýna oturmaz artýk.
Son düzenleme : dva glaza; 11-01-2023 saat: 18:59.
Ne bu tantana beyler , biz Eþþekmiyiz 2.5 aydýr çuvalla parayý faizde tutuyoruz , zaten bütün hisseler balondu , Koç grubu hisseleri bile 2026 yýlýný fiyatlamaya baþlamýþtý balondu , umarým Kýlýçdar yine tweet atýp herþeyi berbat etmez...
Kapanýþ seansýnda Yatýrým Finansman'ýn ciddi alýmlarý var.. Yaklaþýk 1 milyar kadar..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
düzeltme olur. orda sorun yok.
sorun= düzeltme olurken nakitin kalmamasý, mermilerin harcanmýþ olmasý.
karlý pozisyonda olsan dahi paçal yapýlacak kadar iyi hisse alamamak.
gundwane muhabbeti çok yapýlýyor. o hiç bir zaman düzeltme olmaz demedi. 300-500 abartýp 1500 puan bile düþer ama V yapýp hýzlýca çýkar dedi. sonuçta 2 yýl önce 1500 olan endeksin þimdi 1500 puan düþmesi hiç de önemli deðil.
benim anladýðým çok büyük çöküþler, yýllar süren ayý piyasalarý olmaz dedi ve çok haklý.
ben de aynen öyle düþünüyorum.
misal þimdi 3,5 milyon nakitim olsa gidip ev falan alýp almak yerine bana paranýn en az yüzde 10'unu 3 ay içinde geri verecek temettü þirketleri hala bolca var. 3 yýlda da paranýn tamamýný geri öder. büyüme de cabasý.
ev alsan 10 yýlda belki öder. o da kiracý iyi olursa, ev saðlam kalýrsa.
iyi akþamlar.
audentes Fortuna iuvat
bist 100 endeksi, sasanýn 17 kasýmda düþüþe baþladýðý seviyeden kapattý ve sasa en dibi olan 90'dan deðil de 102,70 den kapattý.
sasa en þiþik olansa, diðer hisseler fazla düþtü diyebiliriz.
gündüz yazdým : bist 100 4500 civarýndan dönmesi lazým.
Yer Ýmleri