yiðidi öldür hakkýný yeme.Sn. karakemal geçen hafta 2 kere net poz. ifade ederek..analizlerinde isabetli olduðunu gördüm.
1. si haftanýn ilk baþýnda short...düþüþün diplerine yakýn long..Siyasi farklý düþünebiliriz ama ÝLK TAÞI ATAN haksýzdýr.
Burada küfür-hakaret meziyet deðil..en ALASINI HERKES YAPAR.Þahsen çok orjinal hakaretleri edebilirim..sorun yok..ama bu meziyet deðildir...mesela ispatlanmasý mümkün olan isabetli piyasa analizi yapmaktýr.
Onu da o arkadaþ 2 kere yaptý..
Bir insanýn bir konuda derinliði bende saygý uyandýrýr..
gerisi laklak...avcýlar kahvehanesi..
Son seçim anketlerini takip eden var mý?
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Þöyle diyeyim..30 senedir...ÖYS de derece çekmiþ,modern fenni yutmuþ ve kendince bilime dayalý argumanlarla tezini savunan kesimin olduðu insanlarla bu konularý defalarca analiz ettik.O arkadaþlar zehir gibi analitik yanýnda tüm kitaplarý (turan d. vs..) okumalarýna raðmen....bir kýsmýný bu tarafa çektim..kocaman bir saçmalýk olduðunu gördüm..
-kimisi bu dine tabi olursa,keyfinden,sýnýrsýz yaþamýndan feragat edeceðini bildiði için..
-Kimisi kendini sarmýþ o hayat-sosyal arkadaþ çevresini deðiþmenin zorluðundan dolayý...
SONUÇ: GÖZÜNÜ GÜNEÞE KARÞI KAPATAN GECE OLDU SANIYOR...
Diyanet iþleri baþ. dilekçeyle baþvurdum...Açalým bir KREMATORYUM.Küller çiceklerde vucut bulsun..Neden kiþileri bir inanca ait olmaya zorluyoruz ki?
Bu konuda karþýlýklý ikna-münazara olabilir ama asla dayatma olamaz.
Kesinlikle o fýrýnlar olmalý.
3 bin yýl sonrada bu zamana dötleriyle gülerler..
Çöp denizinde yaþanan, kibir çaðý..
Memento mori
Yer Ýmleri